Fenerbahçe 2-3 Akhisarspor

Fenerbahçe 2-3 Akhisarspor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe Akhisar'a 3-2 mağlup oldu. 5 gollü karşılaşmayı kaçıran taraftarlar Fenerbahçe Akhisarspor maç özetini araştırıyor. İşte Fenerbahçe Akhisarspor maç özeti...

Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe Akhisar’ı misafir etti. Şampiyonluk yarışından kopmamak için mücadele eden sarı lacivertliler Akhisar’ın 3 golüne 2 goller yanıt verdi ve Fenerbahçe Akhisarspor maçı 3-2 sona erdi. 14. dakikada Serginho’nun golüyle Akhisar, Fenerbahçe deplasmanında 1-0 öne geçti. 35. dakikada Muğdat Çelik, Isla’nın sağından attı solundan geçti. Ardından asisti yaptı, Seleznov golü attı: 0-2. Fenerbahçe 57. dakikada Giuliano’nun kafa golüyle durumu 2-1’e getirdi. Akhisar golden 2 dakika sonra Larsson’un golüyle 3-1 öne geçti. 67. dakikada Aatif Chahechouhe’nun golüyle Fenerbahçe farkı 1’e indirdi ve maçın sonucunu tayin etti. 

Fenerbahçe’nin mutlak favori olarak çıktığı karşılaşmada Akhisarspor, Fenerbahçe'yi 3-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Zirve yarışında ağır bir yara alan Kanarya, 44 puanla dördüncü sırada kaldı ve zirve ortakları Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisine düştü.