Finlandiya'da milli takıma 'yakışır' karşılama!

Finlandiya'da milli takıma 'yakışır' karşılama!

İzlanda karşısında aldığı 3-0'lık mağlubiyet sonrası, Dünya Kupası finaline katılma şansını kaybeden milli takımı, Finlandiya'da sadece bir Türk taraftar karşıladı.

İzlanda'ya 3-0 yenilip, Dünya Kupası'na vedan eden A Milli Futbol Takımı, 9 Ekim'deki formalite maçı için  İzlanda'ya gitti.  İzlanda yenilgisinin ardından büyük tepki toplayan milli takım oyuncularını,  İzlanda'da sadece bir Türk taraftar kaşıladı.

BİR TARAFTAR KARŞILADI

2018 FIFA Dünya Kupası  Avrupa Elemeleri I Grubu son maçında 9 Ekim'de  Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı,  Finlandiya'nın Turku kentine geldi.  Eskişehir'den özel uçakla Turku Havalimanı'na gelen milli takım kafilesini havalimanında, Türkiye'nin  Finlandiya Büyükelçisi Adnan Başağa karşıladı.

Ay-yıldızlı ekibi, görmek için yalnızca 1 Türk taraftarın gelmesi dikkat çekti.

TFF yönetim kurulundan sadece  Ali Dürüst'ün yer aldığı kafilede  Arda Turan,  Burak Yılmaz ve  Nuri Şahin sakatlıklarından,  Caner Erkin ise sarı kart cezalısı olduğundan dolayı yer almadı.

OTOBÜSLERLE OTELE GEÇTİLER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili  Ali Dürüst'ün de yer aldığı kafile, havalimanından otobüslerle kamp yapacağı otele hareket etti.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Lucescu ve bir futbolcu, karşılaşmanın yapılacağı Veritas Stadı'nda yarın saat 18.30'da basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından milliler,  Finlandiya maçının son provasını yapacak.