Galatasaray'ın Başkanı Cengiz'den sürpriz 'şölen' açıklaması

Galatasaray'ın Başkanı Cengiz'den sürpriz 'şölen' açıklaması

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, 'Göztepe gibi değerli bir takımın on bin kişilik stada mahkum olarak oynaması çok üzücü' dedi

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada ligin son haftasında oynanacak Göztepe-Galatasaray maçıyla ilgili konuştu ve taraftara İstanbul müjdesi verdi.

Göztepe gibi değerli bir takımın on bin kişilik stada mahkum olarak oynaması çok üzücü... Biz sonuçta misafiriz.

Misafir umduğunu değil, bulduğunu yer ama İzmir gibi tarihi bir şehre yatırımların geciktiğini düşünüyoruz. Bizim zaten stat talebimiz olmadı, olmazdı da. Göztepe'den beklerdik böyle bir hamleyi.

Daha çok taraftarımızın maça girmesi için onlardan teklif beklerdik.Cumartesi günü stadımızda taraftarımız için dev bir şölen hazırlıyoruz.

Göreve geldiğimizden beri taraftarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz.

Burada un var, şeker var. Herlva yapabilir misin? Yaparsın belki ama çamur gibi olur. Durum iyiye gidince, başarıyı herkes sahiplenir. Başarısızlık yalnızdır.

Ben Tudor'a saygı duyuyorum. Bizi mahkemeye vermiş olsa bile çorbayı yapan, pişiren masaya geitren teknik heyettir. Arkadaşlarım bana kızıyor ama bu başarı teknik heyetindir. Bu bize nasip olmuştur.

Perşembe günü UEFA'yla randevumuz var. Önce Ankara'da sayın bakanımızla görüşeceğim. Sonra Cenevre'ye gideceğim. Şu an seçim falan düşünemiyorum. En az çalıştığım konu da seçim.

Ben Galatasaray'ın maddi durumu ve şampiyonluk yürüyüşünü düşünüyorum ve bu konuda çalışıyorum. UEFA'nın bizden istediği açıklık, samimiyet ve doğru söyleme davranışlarını yerine gitirdik.