Galatasaray'ı bırakıp Fatih Terim'in yanına gidiyor

Galatasaray'ı bırakıp Fatih Terim'in yanına gidiyor

Galatasaray ile mevcut mukavalesi sezon sonunda bitecek olan Fernando Muslera için Panathinaikos devreye girdi.Galatasaray ile yeni sözleşme detaylarında anlaşamazsa Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos'a imza atacak.

Galatasaray ile sayısız kupa kazanan ve takımın kaptanı olan Fernando Muslera'nın sarı-kırmızılı ekipteki geleceği hala belirsizliğini korurken Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim deneyimli kalecinin transferi için devreye girdi.

Bu sezon Türkiye'den yaptığı transferlerle adından söz ettiren Fatih Terim, Galatasaray'ın sembol ismi Fernando Muslera'yı Panathinaikos kadrosunda görmek istiyor.

Sarı-kırmızılı ekiple yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde henüz olumlu bir yanıt alamayan Fernando Muslera'nın, Fatih Terim'den gelen çağrıyla iyice aklı karıştı. Kararını sezon sonunda vermesi beklenen Fernando Muslera'nın çok büyük olasılıkla Galatasaray'dan ayrılıp Panathinaikos'a imza atacağı iddia edildi.

FATİH TERİM İLE DÖRT ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Galatasaray tarihinin iki efsanesi Fernando Muslera ve Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekipte 2011/2012, 2012-2013, 2017-2018 ve 2018-2019 yıllarında dört kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.