Halis Avşar'dan büyük organizasyon: Şaşırtmadı...

Halis Avşar'dan büyük organizasyon: Şaşırtmadı...

Türkiye Muaythai Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Halis Avşar, ekibi ile yine bizleri şaşırtmayarak başarılı bir organizasyonun altına imzasını attı. 2018 faaliyet programında yer alan Gençler-Büyükler, Bay-Bayan Muaythai İstanbul Şampiyonası Türkiye elemeleri 18-21 ocak tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Bağcılar Oimpik Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakaların açılış seremonisi İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Ardından açılış konuşmacılardan Türkiye Muaythai Federasyonu başkanı Halil Durna sporculara başarılar dilerken; İstanbul İl Temsilcisi Halis Avşar, "Spor evrenseldir. Aynı zamanda kültürün bir parçasıdır. Dünyada dini,dili,ırkı farklı insanları birleştiren bir etkinliktir." dedi ve konuşmasına şu sözlerle devam etti "Ancak sevgi, saygı, güzel ahlak ve disiplin ile başarılı olabilirsiniz"dedi.

Şampiyonaya katılım sağlayan Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Halil Durna başta olmak üzere, yönetim kurulu üyesi Osman Öcal,  Gençlik hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kubilay Kalaycioglu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Hafız Hotarlioğlu ve hakemleri, Teknik Direktör Yılmaz Çeken, Semerkant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı  Çetin Çapan, Alinda İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Ercan, Heybet Döner Lokantası Yönetim Kurulu Başkanları Caner Aksu ve Yavuz Çapan, Dragon Spor Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Altunay Türkiye Muaythai Federasyonu istanbul il temsilcisi Halis Avşar tarafından spora ve sporcuya destek veren tüm iş adamlarina teşekkür edilerek plaket takdimi yapıldı.

Açılış seremonisi ve plaket takdimi ardından gonga vurarak şampiyonaya start veren Avşar, şampiyona süresince gerek spor kulüpleri antrenörler gerek sporcularıyla,  yüksek çözüm zekası ve özverili yaklaşımları ile ilgilenip, madalya töreni ve kapanış konuşması ile şampiyonayı başarılı bir şekilde sonlandırmıştır...