‘Hedefimiz Türkiye şampiyonası’

‘Hedefimiz Türkiye şampiyonası’

Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen 4. Geleneksel Ritmik Cimnastik Şöleni, sporseverleri bir araya getirdi. 28’i profesyonel olmak üzere toplamda 120 sporcunun yer aldığı şölene katılım yoğun oldu.

Dilan ERDEMİR / YURT

Performans Ritmik Cimnastik Spor Kulübü (Performans RCSK ) tarafından Bahçeşehir Spor Merkezi’nde düzenlenen 4. Geleneksel Ritmik Cimnastik Şöleni sporseverlere eğlenceli bir gün yaşattı. Çocukların cimnastiğe teşvik edilmesinin yanı sıra cimnastik sporunun daha büyük kitlelere ulaşmasını hedefleyen organizasyona katılım yoğun oldu.

Başakşehir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Koray Emre Kara, Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yusuf Ocak, Mahalle Muhtarları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, spor kulübü başkanları ile anne ve babalardan oluşan yaklaşık iki bin kişi katılım gösterdi.

'HEDEFİMİZ DERECE KAZANMAK' 

Hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirten Performans RCSK Başkanı Mehmet Hanifi Kaya,’Kulübümüz, Türkiye Cimnastik Federasyonu müsabakaları ve uluslararası müsabakalara dört kategoride 28 sporcu ile katılım sağlayarak faaliyetlerini sürdürüyor. Hedefimiz 2019’dan itibaren bireysel ve grup serisinde 35 sporcu ile müsabakalara katılarak, Türkiye şampiyonası’nda derece elde etmektir’ diye konuştu.