Kocaman, faturayı futbolculara kesti

Kocaman, faturayı futbolculara kesti

Ziraat Türkiye Kupası finalindeki Akhisarspor mağlubiyeti sonrasında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, yaptıkları hataların mağlubiyeti getirdiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Teleset Mobilya Akhisarspor’a 3-2 yenilen Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, futbolculara yüklendi.

Sözlerine Teleset Mobilya Akhisarspor’u kutlayarak başlayan Aykut Kocaman, “Kazanın hakkını teslim etmek gerekiyor. Öncelikle Teleset Mobilya Akhisarspor’u tebrik ederim. Teknik direktörünü ve futbolcularını yürekten kutlarım” dedi.

‘ATAMAYANA ATARLAR’

Daha sonra Fenerbahçe adına karşılaşmayı analiz eden Aykut Kocaman, şunları söyledi:

“Tek cümleyle söylemek gerekirse atamayana atarlar… 40’a yakın orta, 20’ye yakın şut… Değerlendiremezsen… Kalemize az geldiler ama etkili geldiler. Sezonun en iyi başlangıçlarından birini yaptık. 3-0, 4-0 olabilecek bir başlangıçtı. Ancak maçın 25. dakikasında sonra Teleset Mobilya Akhisarspor genel kurgusunu sahaya yansıtmaya başladı. Özellikle dönen toplarda bir adım öndeydiler ve kontrolü ele geçirdiler. İki tane arka arkaya pozisyona girdiler. Maçın gidişatı 25. dakikadan sonra elimizden kaçtı. Derleyip toparlamamız gerekiyordu. Tecrübeli oyuncuların ritmi ayarlamaları gerekiyordu. Orada hata yaptık. Golden sonra rakibin üstüne gittik ama üretken değildik. Sezonun genel ortalamasına uygun bir maç oldu. İlk gelen topta Giuliano’ya net faul vardı, dönen top direğe çarpan auta gitti. Arkasından ilk kaleyi bulan atakta gol yedik. Kupaya çok yakındık ama olmadı. Ama futbolun kaidesi bu… Atacaksın.”