Martin Linnes kameralar karşısında

Martin Linnes kameralar karşısında

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Östersunds’u ağırlayacak Galatasaray’da  Martin Linnes maça yönelik yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulundu

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Östersunds’u ağırlayacak Galatasaray’da  Martin Linnes maça yönelik yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Igor Tudor ile birlikte soruları yanıtlayan Norveçli Martin  Linnes’in sözleri şöyle: 

“Geçen hafta istemediğimiz bir sonuç aldık. Bir haftalık sürede çok iyi çalıştık. Takıma güvenim sonsuz. Yarın en iyi şekilde oynayıp en iyi skoru alacağımıza eminim."

“Avrupa'daki bütün deplasman maçları zordur. Bir haftalık dönemde gayet iyi çalıştık. Amacımız futbolumuza bunu yansıtmak. Rakibe baktığımızda liginin ortasına gelmiş üst sıralara yer alan bir takım. Küçümsememek lazım.” 

“Kombinelerin çok satıldığı bizim de kulağımıza geliyor. Onlara 90 dakika ihtiyacımız var. Her zaman olduğu gibi bizi desteklesinler ve gerisini bize bıraksınlar.”

“Geçen hafta aldığımız sonuç olmaması gereken sonuçtu. Galatasaray gibi büyük bir camiada oynuyorsanız böyle eleştirilere açık olmanız gerekiyor. Bu eleştirilerin gelmesi taraftarın bizi ne kadar önemsediğini ve bağlılığını gösteriyor. Bunun farkındayız. Tek amacımız kendi taraftarımızı kendi sahamızda mutlu etmek.”