NBA yıldızı taraftara yaptığı hareketi kabul etti!

NBA yıldızı taraftara yaptığı hareketi kabul etti!

Boston Celtics'in yıldız oyun kurucusu Kyrie Irving, kendisine eski takım arkadaşını "LeBron nerede" diye soran taraftara küfürle yanıt verdi. Irving, konuyla ilgili sorulan sorunun üzerine pişman olmadığını söyledi.

NBA’de yaz döneminde Cleveland Cavaliers’dan Boston Celtics’e giden yıldız oyun kurucu Kyrie Irving, Philadelphia’da bir taraftarın kendisine “LeBron nerede?” şeklinde sorduğu soruya çok ağır bir küfürle yanıt verdi. Celtics’in 76’ers’ı 102-92 mağlup ettiği maçın ardından Irving’i çıkış sırasında videoya kaydederek soruyu soran taraftar beklemediği bir cevap aldı.

Videoda küfür edenin Irving olduğu net olarak görülmese de yıldız oyuncu konuyla ilgili kendisine sorulan soruya verdiği yanıtla o ifadeleri kullandığını itiraf etti. 25 yaşındaki yıldız oyuncu “Bunu videoya kaydedecek kadar erkekse bununla da o uğraşacak. Videosu viral olduğu için, 15 dakikalık şöhretini yaşadığı için onun adına çok mutluyum! Dediklerimin tüm sorumluluğunu alıyorum. Çocuklardan özür diliyorum ve devam ediyorum” dedi.