Rıdvan Dilmen'den: Ben olsam hemen Fatih Terim'i getiririm

Rıdvan Dilmen'den: Ben olsam hemen Fatih Terim'i getiririm

Galatasaray’ın Başakşehir’e farklı yenilmesi sonrasında Galatasaray camiası ve spor yorumcuları bir ağızdan aynı ismi telafuz etti: Fatih Terim!

Galatasaray, Süper Lig'de konuk olduğu Başakşehir'e deplasmanda 5-1 yenildi. Karşılaşma sonrası NTV Spor'da maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Galatasaray’a Fatih Terim’in gelmesi gerektiğini söyledi.
 
"FATİH TERİM'İ GETİRİRİM"

Rıdvan Dilmen şunları söyledi: "Galatasaray 5 yese 8 yese yine de bu şampiyonluğun önemli adayıdır. O havaya girdi Galatasaray. Tudor'un gelecekte başarılı bir teknik adam olacağını düşünüyorum. Öyle olmasını dilerim de ama bazen liderler, iyi giderken de bazı şeyleri görebilmeliler. Bunu söylüyoruz hemen manşet olacak ama ben Galatasaray'ın başında olsam hiç uğraşmam hemen Fatih Terim'i getiririm."
 
AHMET ÇAKAR DA "TERİM" DEDİ

Spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar da Fatih Terim konusunda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e bir mesaj gönderdi.

Ahmet Çakar, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından ''Dursun başkan karar zamanı geldi. Tudor mu Terim mi? Gerçek lider acımasız ve sıradışı kararları verebilendir...'' mesajını yayınladı.

Galatasaray taraftarı da alınan yenilgi sonrasında Igor Tudor'a tepki gösterirken, Fatih Terim'in gelmesi yönünde paylaşımlarda bulundu. 
FETÖ davalarının, İngiltere'ye kaçan firari sanığı, Koza İpek Grubu'nun sahibi, eski medya patronu Akın İpek'in, deşifre edilen Bylock yazışmaları ortaya çıktı. Mesajlarda İpek'in kayyum ayarlama çabalarından atanan kayyumlara nasıl operasyon çektiğine, yurt dışındaki paralarının tutulduğu ülkeden operasyonları önceden nasıl öğrendiğine dair her türlü bilgi bulunuyor...