Yepyeni Fenerbahçe

Yepyeni Fenerbahçe

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tesislere gitmeyecek, ön planda olmayacak. Soyunma odasına inmeyecek, takımın idaresini profesyonellere bırakacak. Yönetim, denetim mekanizması görevini üstlenecek.

Fenerbahçe’ye başkan olurken “Şampiyonluk değil zihniyet değişimi sözü veriyorum” diyen Ali Koç, bambaşka bir profil çizecek. Sarı-lacivertli kulübe yeni bir bakış açısı kazandırmak isteyen Koç, büyük değişikliklere imza atacak.

Bunun ilk örneği yurtdışı kampında görüldü. İsviçre'de tek bir yönetici bile yer almadı. İşte yeni dönemde yaşanacaklar.

YETKI COMOLLI VE COCU'DA

Ssamandıra’da tüm yetki Sportif Direktör Comolli'de. Ali Koç, ön planda olmak istemiyor. Bu nedenle tesislere bile gitmeyecek. Takımın sorumluluğu Comolli ve Cocu'da olacak.

SOYUNMA ODASI ONA UZAK

“Fenerbahçe Başkanı soyunma odasına indi” sözleri tarih olacak. Ali Koç, maçların ardından futbolcuların yanına gitmeyecek. Konuşmaları Comolli yapacak.

YÖNETİM DENETLEYECEK

Kulüpte her şey profesyonellerin elinde olacak. Başkan ve yöneticiler ise denetleme görevini yürütecek. Comolli, belirli sürelerde yönetime raporlar hazırlayacak.

TARAFTARA YAKIN KALACAK

Ali  Koç, taraftarlarla olan bağını koruyacak. Fenerbahçe'nin taraftar profili konusunda da örnek olmasını isteyen Koç, bu yönde mesajlar vermeye devam edecek.