YURT ÖZEL | Ersun Yanal: Sevinen gider

YURT ÖZEL | Ersun Yanal: Sevinen gider

YURT, Ersun Yanal'ın Trabzon maçı sonrası soyunma odasındaki konuşmalarına ulaştı.

Tahsin Doğan

Yurt Gazetesi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasında futbolculara yaptığı konuşmanın ayrıntılarına ulaştı. 

Fenerbahçe'nin hocası, beraberliği kutlayan oyuncularına çıkışarak "Mücadeleniz için teşekkür ederim. Kaybetmemek için çok çalıştınız. Ama 1 puana mutlu olan seneye bizimle olmayacak" diyerek sert çıktı. 

Trabzonspor karşısında berberliği 90+6. dakikada kurtaran Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal, sevinci abartan oyuncularını sert uyardı. YURT'un ulaştığı ayrıntılara göre maç bitimi herkesten önce soyunma odasına giden deneyimli hoca, kapıdan giren her oyuncusunu mücadeleleri için elini sıkarak moral verdi. Herkes gelince söze giren Yanal "Golden sonra bir sevinç ve duygu patlaması yaşadık. Öncelikle mücadele için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kaybetmemek için hepiniz çalıştınız. Ama size şunu çok net söyleyeyim, 1 puana sevinecek bir oyuncuyla yoluma devam etmem. Bunu kabul etmemiz mümkün değil" dedi. Deneyimli teknik adamın sözleri soyunma odasında buz gibi bir hava estirdi. Yanal'ın maç sonu basın toplantısında soru almamasının nedeninin ise kendisini iyi hissetmemesi olduğu öğrenildi.