Movavi  Video Converter: En İyi Video Dönüştürme Programı

Movavi Video Converter: En İyi Video Dönüştürme Programı

Movavi Video Converter programı, rahat ve kullanıcı dostu deneyimi, göz açıp kapayıncaya kadar tamamlanan hızlı dönüştürme kapasitesi ile birleştirip size yüksek kaliteli sonuçlar sunmaktadır.

Farklı formatlardaki videoları istediğiniz video formatına dönüştürmek için birçok video dönüştürücü program bulunmaktadır. Ancak kullandığınız video dönüştürme programının, videoları kalite kaybı yaşamadan ve hızlı bir şekilde dönüştürmesi oldukça önemlidir. Bu yazımızda sizlere işinde oldukça başarılı olan Movavi video dönüştürücü programını tanıtacağız.

Movavi Video Converter programı, kullanımı kolay arayüzü ile videolarınızı hızlı ve yüksek kalitede istediğiniz video formatına dönüştürmenizi sağlıyor. Programın sahip olduğu SuperSpeed teknoloji sayesinde video dönüştürme işlemleri, dosya kopyalamak kadar hızlı gerçekleşiyor. NVIDIA, CUDA, NVENC, NVDEC, Intel HD Graphics ve AMD donanım hızlandırıcı ile dönüşüm hızını artırabilirsiniz.

Movavi video dönüştürücü, AVI, MKV, MOV, DivX, FLV, SWF, WebM, MP4; AAC, MP3, OGG; GIF, JPG, PNG gibi popüler formatları ve 180 farklı video formatı arasında dönüştürme yapma imkanı sunmaktadır. Bir video dönüştürme programından çok daha fazlasını sunan Movavi, görüntülerinizi GIF’lere dönüştürmenizi de sağlıyor.

Program ile HD ve Ultra HD videolarınızı hiçbir kalite kaybı yaşamadan istediğiniz video formatına dönüştürebilirsiniz. Gelişmiş özellikler sunan program, farklı aygıtlarla çektiğiniz videoları aynı video formatına çevirmenize yardımcı oluyor. Movavi video dönüştürme programının en güzel yanlarından biri de sıfır işlem hatasıyla en iyi sıkıştırmayı sunmasıdır.

Kullanımı oldukça kolay olan ve Türkçe arayüze sahip olan programda tek yapmanız gereken, videoyu yükleyip dönüştürmek istediğiniz formatı seçmek ve Dönüştür butonuna tıklamaktır. Ayrıca ön izleme özelliği sayesinde videonuz dönüştürülürken nasıl görüneceğini kontrol edebilirsiniz.

Movavi Video Converter programı, video dönüştürme özelliğinin yanı sıra, video sıkıştırma, video için en iyi boyut/kalite oranı ayarlama, videodaki kısık sesleri yükseltme, videoları dengelemek, döndürmek ve videoya filigran eklemek gibi özellikler de sunmaktadır.

180'den fazla video formatına dönüştürme yapabilen Movavi video dönüştürücü, 200'den fazla cihaz için ön ayar, ultra hızlı dönüştürme, H.265'ten dönüştürme, H.265'e dönüştürme, kalite iyileştirme, otomatik dönüştürme, efektler ekleme ve kalite kaybı olmadan dosya birleştirme gibi özellikler sunmaktadır. Movavi’nin geliştirdiği bu yazılım, sadece videoları işlemden geçirmekle kalmaz, ses dönüştürücü, video-ses dönüştürücü ve hatta görüntü dönüştürücü olarak da kullanılabilir.

 Movavi  Video Dönüştürme Programını incelemek ve indirmek için tıklayın.