Canlı yayında olay iddia 5 yıl önce kızımı FETÖ kaçırdı!

Canlı yayında olay iddia 5 yıl önce kızımı FETÖ kaçırdı!

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında 2012 yılından beri kayıp olan Ayşegül Akgül aranıyor. Anne Havva Akgül canlı yayında kızının FETÖ tarafından kaçırıldığı söyledi. Peki Ayşegül Akgül bulundu mu son durum ne?

İSTANBUL'da evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Ayşegül Akgül her yerde aranıyor. Kayıp görüntülerinin kaymakamlıkta kaybolması şüpheleri iyice arttırdı. Havva Akgül, kızının FETÖ tarafından kaçırıldığını söylüyor.

2012 yılından beri kendisinden haber alınamayan eğer şu an yaşarsa 23 yaşında olan Ayşegül Akgül bulundu mu son durum ne? Olay Yeri programına katılan Havva Akgül kızının davasına bakan iki savcının FETÖ'den içeriye alındığını söyledi.

AYŞEGÜL AKGÜL'Ü FETÖ KAÇIRDI

Canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunan Havva Akgül, kızının FETÖ tarafından kaçırıldığını söyledi. Kızlarının FETÖ dershanesine gittiğini söyleyen Havva Akgül canlı yayında 15 temmuz kanlı darbe girişimi olmadan 2 ay önce kendisine kızının verileceğini söyledi.

24 YAŞINDAKİ AYŞEGÜL'E NE OLDU?

Programın avukatlarından olan Mehmet Bey de yaptığı açıklamada örgütün çalışma sistemini anlattı. Ayşegül'ün zeki olduğunu söyleyen anne Havva ise kızının kaybolmasının nedeni olarak FETÖ olarak gösteriyor.