CHP'li Gencay Uğraş: Zora talibim

CHP'li Gencay Uğraş: Zora talibim

Erzurum’dan CHP milletvekili aday adaylığını açıklayan Gencay Uğraş’a göre, CHP bu kentte ciddi varlığını gösterecek, insanlarla sıcak ilişki sağlayacak bir yapı oluşturmalı. Erzurum’un eğilimi nedeniyle ‘zora talip’ olduğunu belirten ve önüne ‘CHP’yi şahlandırma’ hedefi koyan Uğraş’la zoru başarmanın yollarını konuştuk.

CHP’nin Erzurum’da uzun süredir devre dışı kalması nedeniyle daha etkin bir çalışma, insanlara dokunma ve partiyi ‘şahlandırma’ hedefiyle yola çıkan bir aday adayı var. Kentin eğilimi nedeniyle işinin zor olduğunu bilen ve uzun soluklu bir çalışmanın yapılması gereğini vurgulayan Gencay Uğraş, CHP’nin; 1970’lerdeki, Ecevit dönemindeki gücüne kavuşturmayı hedeflediğini belirtti. Zora talip olduğunu belirten Uğraş’la, zoru başarmanın anahtarını konuştuk.

İNSANLARLA SICAK İİŞKİLER SAĞLANMALI

-Neden Erzurum’dan aday adayısınız? Hedefleriniz neler? 

Erzurum, benim kendi bölgem. Oraya birçok yatırımda bulundum ve bölgeme daha fazla katkı sunacağıma karar verdim. 

-Erzurum’da başarıyı yakalayacağınıza inanıyor musunuz?

Erzurum’da gerçekten uzun soluklu bir çalışma gerekiyor. Erzurum’da ciddi varlığını gösterecek, insanlarla sıcak ilişki sağlayacak yapının oluşması lazım. Zor bir bölge olduğunu biliyorum ama daha gayretli çalışılmasını istiyorum. Herkesin üzerine görev düştüğünü düşünüyorum. Ben zora talibim. Orada güzel bir çalışma çıkaracağıma inanıyorum. Hedefimiz CHP’yi, Erzurum’da şahlandırmak. 70’lerdeki, Ecevit dönemindeki gücüne kavuşturmak. Maalesef partimizin burada protokolde dahi yer almadığını görüyorum. İnşallah bundan sonra CHP’yi daha güçlü bir yere getireceğime inanıyorum.

-Muharrem İnce’nin adaylığı kente nasıl yansıdı?

Muharrem Bey, Türkiye’de herkesin destekleyeceği aday profiline sahip. Sosyal medyada çok izleniyor. Erzurum’da da kucaklayacaklarına inanıyorum.

-İnce ile Erzurum’da miting yapacak mısınız?

Erzurum’da Muharrem Bey’le tabii ki miting yapacağız. İnşallah layıkıyla en güzel şekilde orada o coşkuyu yaşatacağız.

GENÇAY UĞRAŞ KİMDİR?

Gençay Uğraş, 25 Haziran 1978’de Şenkaya’da doğdu. İşadamı; Anadolu Üniversitesi’nde İşletme eğitimine devam ediyor. Çankaya Belediyesi’nde çe- şitli görevlerde bulundu. 23. Dönem CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili Celal Dinçer’in danışmanlık görevlerini yürüttü. Kurduğu GNC İnşaat, Turizm, Endüstriyel Makina isimli şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini halen yürütüyor. Ülkenin birçok noktasında yatırımları bulunan firma, özellikle son dönemde Erzurum’da yaptığı yatırımlarla biliniyor. Orta dü- zeyde İngilizce bilen Uğraş, evli ve üç çocuk babası. 24 Haziran seçimleri ADAY ADAYLARINI TANITIYOR G