Hırsızlık şüphelisini garson kılığında yakaladı!

Hırsızlık şüphelisini garson kılığında yakaladı!

Antalya'da hırsızlık, silahla yaralama ve kredi kartı dolandırıcılığı suçlarından aranan 4 kişi, buluştukları kafeteryada garson gibi davranan polislerce yakalandı

Muratpaşa, Kepez, Kemer ve Konyaaltı ilçelerinde son bir ayda ev ve işyerlerinden hırsızlık olaylarının artması üzerine, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Hırsızlıktan mahkum olan  C.A.'nın cezaevinden firar ettiği günden itibaren hırsızlığın arttığını belirleyen ekipler, yerini belirledikleri firariyi teknik ve fiziki takibe aldı.

C.A'nın hırsızlıkları A.A., F.A. ve F.P. ile gerçekleştirdiğini tespit eden polis, teknik takip sırasında şüphelilerin geçen ay Burhanettin Onat Caddesi'nde silahla yaralama olayına karıştığını da belirledi. Şüphelilerin Muratpaşa İlçesi Kızılsaray Mahallesi'nde bir kafeteryada buluştuğu bilgisine ulaşan ekipler, önceden önlem aldı.

Garson gibi davranan polisler, C.A. ve yanındaki A.A., F.A. ve F.P'yi kıskıvrak yakaladı. Polisteki ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, 'hırsızlık' 'silahla öldürmeye teşebbüs', 'kredi kartı dolandırıcılığı yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.