İki çocuğunun cenazesini aldı: Annenin kahrolduğu an

İki çocuğunun cenazesini aldı: Annenin kahrolduğu an

Antalya’da babaları Göksel Akşeker tarafından öldürülen 3 yaşındaki Hira ile 5 yaşındaki Elasu’nun cansız bedenini anne Şura Akkök Akşeker aldı.

Antalya Aksu ilçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Baba Göksel Akşeker, oturdukları evde kızları 3 yaşındaki Hira ve 5 yaşındaki Elasu’yu tabancayla öldürdü. Göksel Akşeker, çocuklarını öldürdükten sonra aynı tabancayla kafasına tek kurşun sıkarak intihar etti.

40 yaşındaki Göksel Akşeker’in daha önce adli kaydının bulunduğu ve eşinden ayrı yaşadığı öğrenilirken, 30 Ağustos’ta eşini Hurma Mahallesi’nde yaraladıktan sonra çocukları kaçırdı. Cezaevi firarisi olan Göksel Akşeker, o günden sonra çocuklarla beraber firari yaşantısını sürdürüyordu.

Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna getirilen baba ve 2 kız çocuğunun cansız bedenleri yapılan otopsinin ardından yakınlarına verildi. Göksel Akşeker’in cenazesi morgdan öğle saatlerinde alınırken, çocukların cenazeleri, anne Şura Akkök Akşeker’e teslim edildi.

Çocukların cansız bedenleri tek tabuta konularak Kahramanmaraş’a götürüldü. Cenazelerin merkez mezarlığında yarın toprağa verileceği öğrenildi.