Kedinin kafasına vurup Kelime-i Şehadet getirtip Müslüman yapmış

Kedinin kafasına vurup Kelime-i Şehadet getirtip Müslüman yapmış

Sosyal medyada dolaşan bir video, izleyenleri şaşırttı. Bir kişi, kedinin kafasına vurup Kelime-i Şehadet getirtip Müslüman yaptığını iddia etti

Kudüs Rehberi olduğu anlaşılan Musa Biçkioğlu adındaki rehber, Mescid'i Aksa'da bir konuşma yaparak, etrafına toplananlara, ilginç bir olayı anlattı.

Videoda, rahibe grubunun elinden bir kediyi kurtardığını ve kedinin kafasına hızlıca vurduğunu belirten Biçkioğlu, böylelikle kedinin imanını kurtardığını iddia etti.

Videoda rehberin, "Dedim ki bakın, bu kedi Müslüman bir kedidir. Size teslim edeceğimiz bir kedi bile yok, kusura bakmayın, onu Hristiyan etmeye kalkmayın" gibi ifadeler de kullandığı görüldü.

Rehber videoda şu ifadeleri kullandı:

"Hz Davut’un oraya gittik. Bir tane kedi bağırıyordu, miyavlamıyordu. Öyle aşırı bir şekilde ve dikkat çekici… Bir tane de rahibe grubu vardı. Başlarında da bilge gibi bir şey, bir rahibe vardı. O kedi çok bağırıyor diye, gitti onun yanına, kedinin kafasına istavroz çıkardı. İstavroz çıkarınca kedi sustu. Ben de kızdım, gittim kedinin kafasına böyle hızlı bir şekilde vurdum. Kelime-i Şehadet getirttim ona. Kedi güzel güzel miyavlamaya başladı. Onlar da Arap rahibelerdi. Çok kızdılar tabii. Dedim ki, 'Bakın, bu kedi Müslüman bir kedidir. Size teslim edeceğimiz bir kedi bile yok, kusura bakmayın, onu Hıristiyan etmeye kalkmayın.' Elhamdülillah Kudüs’te kediyi teslim etmedik, imanını kurtardık”