Mersin'de kaybolan Hollandalı turisti polis ve jandarma özel ekiple arıyor!

Mersin'de kaybolan Hollandalı turisti polis ve jandarma özel ekiple arıyor!

Gezmek için geldiği Mersin'in Silifke İlçesi'nde kaybolan Hollandalı turist Joey Hoffman'ın (22) bulunması için polis ve jandarma özel ekip kurdu.

Joey Hoffman, temmuz ayı başında arkadaşları Hollandalı 34 yaşındaki Björn Breukers ve Tarsuslu eşi 26 yaşındaki Derya Ün Breukers ile birlikte gezmek için Türkiye'ye geldi. Kiraladıkları araçla  Mersin'i gezen Joey Hoffman, 8 Temmuz'da ev satın almak için gezdiği Narlıkuyu'da kayboldu. Beraber geldiği arkadaşları, tüm aramalara rağmen Hoffman'a ulaşamayınca durumu Hollanda'daki ailesine haber verdi. Polis de kayıp turisti bulmak için harekete geçerken, kardeşi Robin Hoffman ve arkadaşları Angelo Durei ile Jaimy Gewald Adana'ya geldi.

Burada polise başvuruda bulunan Robin Hoffman, kardeşinin bulunması için kayıp ilanları bastırarak Adana ve Mersin'de dağıttı. Robin Hoffman ağabeyinden en son 8 Temmuz'da haber aldıklarını söyledi.

Hoffman'ın bulunması için çalışmasını sürdüren Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hollandalı Björn Breukers ve eşi Derya Ün Breukers ile ev ve arsa için aracılık eden emlakçıların olayla ilgili ifadesi alındı.

Polis ve jandarma özel ekip kurarak Narlıkuyu bölgesinde alınan ifadelere göre, arama kurtarma çalışmasını sürdürüyor.