25 yıllık kocası, kadın çıktı! Dünyası başına yıkıldı

25 yıllık kocası, kadın çıktı! Dünyası başına yıkıldı

Üç çocuk annesi ve 25 yıllık evli bir kadın, kocasının kendisini kadın gibi hissettiğini öğrenince büyük şok yaşadı.

Daily Mail’in haberine göre, yaşadıklarını anlatan kadın, eşini önce kadın külotu giyerken yakaladı, ilerleyen yıllarda da adını Charlize olarak değiştirdiğini ve hormon tedavisine başladığını öğrendi. Bu da kendisi ve üç çocuğu üzerinde onulmaz etkiler bıraktı.

Transfobik olmadığını vurgulayan kadın, eski eşini yargılamadığını ancak 25 yıllık evliliğin ardından “kendini kandırılmış” hissettiğini ve çocukları üzüldüğü için kaygılandığını belirtti.

Kadın kocasını ilk olarak nasıl yakaladığını şu sözlerle anlattı: “Yanlışlıkla onu evde Noel için bana aldığı kırmızı külotu giymiş halde buldum. Çıktığımı düşünmüştü. Üç genç çocuğumuz alt katta, çalışma odasında birlikte film izliyorlardı. Bu, elbette, en büyük şoktu. Bu gerçeküstü manzarayı izlerken zaman birkaç saniye dondu. Kırmızı ruj sürmüştü" dedi.

“Adil olmak gerekirse, çok utanmıştı" diyen kadın "25 yıldır evliyiz ve 20’li yaşlarımızın başından beri birlikteydik. Benden iki yaş büyüktü, çok uyumlu görünüyordu. Onu sevdim. Biz çok mutlu, normal bir aileydik ya da bana öyle geliyordu. Hayatın piyangosunu kazandığımı sanıyordum” diye konuştu.