Eski bakan AKP trollerine isyan etti

Eski bakan AKP trollerine isyan etti

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, AKP trollerine isyan etti.

Üzün süredir sağlık sorunları yaşan Eski Çalışma ve Güvenlik Bakanı, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan AKP trollerinin kendisine beddular ettiğini ifade ederek "daha gebermedin mi sen?" diye mesajlar attıklarını açıkladı.

"Sağlık durumumla ilgili olarak birkaç AKP trolü ve birkaç dallama mesaj atmış ‘Hala geberemedin mi beddualarımız seninle?’" diyen Okuyan şu açıklamayı yaptı:

Biz Allah’a iman etmiş insanlarız. Allah’ın verdiği canı ancak Allah alır. Sizin beddualarınızı Rabbim size yöneltir. Biz Mamak cezaevlerinden, idam sehpalarından, onca suikastlardan geliyoruz. Üç tane çakalın havlamasından yılacak değiliz. Vatan savunması görevimize ölene kadar devam edeceğiz. 3-5 PKK’lı, FETO’cu, İŞİD’ci ve ayakkabı kutularından milyon dolarlar çıkan deyyuslarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Vatanı savunmak için Allah’a ve Türk milletine söz verdik. Herkesin bir hesabı vardır. Ama mutlak olan hepsinin üstünde Allah’ın hesabıdır. Havlamalarınıza, beddualarınıza devam edin. Biz vatanımızı savunmaya devam edeceğiz çünkü başka Türkiye yok.

ERDOĞAN'I DESTEKLEYECEK KADAR AKLIMI PEYNİR EKMEKLE YEMEDİM

AKP trollerinin kendisini sanki, Cumhurbalkanı Erdoğan'ı destekliyormuş gibi bir algı çalışması içerisinde olduklarını belirterek "Benim bazı televizyonlarda yaptığım konuşmalar AKP'li troller tarafından çarptırılarak, sosyal medyaya servis edildiği görülmektedir. AKP'li troller konuşmamaın içinden cımbızl ile seçtikleri bir cümleyi öne çıkararak adeta beni 'Tayyip Erdoğan destekçisi' göstermeye çalıştıklarını görüyorum. Henüz aklım yerinde. Recep Tayyip Erdoğan'ı savunacak kadar aklımı peynir ekmekle yemedim. Konuşmanın tamamını bu nedenle tekrar yayınlıyorum. Ben ne diyorum, bazıları ne anlamak istiyor." dedi. Okuyan programın ilgili kısmını yayınladı.

Okuyan, AKP trollerine şu çağrıda bulundu:

Beni Tuğrul Türkeş ile, Numan Kurtulmuş ile, Süleyman Soylu ile karıştırmayın