En fazla bu burçlar aldatıyor! İşte en çapkın burçlar...

En fazla bu burçlar aldatıyor! İşte en çapkın burçlar...

Astrologlar bazı burçların gerçekten aşık olmadıkları takdirde sadakatsiz olabileceğini ifade ediyor. En çok aldatan burçlar belli oldu. İşte en çapkın burçlar...

 İşte çapkınlıkları ile nam salan burçlar...

ikizler-burcu.webp

İKİZLER BURCU

İkizler burcu insanı flörtöz yönüyle dikkat çeker. Konuşmayı, bir şeyler anlatmayı, kur yapmayı ve fikir alışverişinde bulunmayı sever. Bir ilişkide fazla beklentileri yoktur. Dolayısıyla ilgisi hemen farklı bir kişiye kayabilir.

balik-burcu.webp

BALIK BURCU 


Balık burcu insanı, deyim yerindeyse aşka aşıktır. Romantik ve çok düşünceli olan bu kişiler asla kendilerini aşka kapatmazlar. Hemen bir başkasına aşık olmaya meyillidirler.

koc-burcu.webp

KOÇ BURCU


Koç burcu insanı sosyalleşmeye önem verir. Dışa dönük olduğu için girişkendir. Aşık olduğunda sevdiği insana değer verir. Fakat kısa sürede gözü dışarıya kayabilir. Kaçamak yapmayı severler. Koçlar aldatmayı macera olarak görürler.

terazi-burcu.webp

TERAZİ BURCU


Teraziler flörtözdür. Kendilerine ilgi gösterilmesini severler ve kolayca kimseyi reddedemezler. Onlar, gözlerine hoş gelen her insanın peşinden koşabilirler.

AKREP BURCU


Akrep burcu insanı tutkuludur. Bu durum zaman zaman onların başını belaya sokar. Gizli kapaklı olan her şeye karşı geliştirdiği karşı koyulmaz merakı vardır. Dolayısıyla sessiz ve derinden aldatır.