‘İyi kahve pişirmenin’ sırrı bulundu

Bilim insanları sonunda ‘iyi kahve pişirmenin’ sırrını buldu.

‘İyi kahve pişirmenin’ sırrı bulundu

Bilim insanları sonunda ‘iyi kahve pişirmenin’ sırrını buldu.

23 Ağustos 2018 Perşembe 20:28
‘İyi kahve pişirmenin’ sırrı bulundu

ABD ’deki Kansas Eyalet Üniversitesi’nden 7 bilim insanı, Arabica, Robusta ve her ikisinin de karıştırıldığı kahve çekirdeklerinden yapılmış farklı ısılarda pişirilmiş kahveleri denedi. Hürriyet'te yer alan habere göre, yapılan deney sonucuna göre, 70 santigrat derecede ısıtılmış kahve en ideal tadı sağladı.

Önerilen Haberler
Anahtar Kelimeler:
ABDIyikahve
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
D 2018-08-24 16:04:27

Dedeye işmi öğretiyorsunuz . Yahu bunu söylemek bile abesle istikaldır yüz yıldır kanı olurmu yani AB'de kimmiş. Yemen'den gelmiş Olmuş TÜRK-İŞ kahve bizim öğreneceğiz onlardanım ,yahu dalgamı geçiyorsunuz elin adamımı bize kahve yapılışını öğretecek yok yani bunadamı parmak atmiş gidin ya duymamış olalılım .