Buca'da CHP’li Kaya adaylığını açıkladı

Buca'da CHP’li Kaya adaylığını açıkladı

İzmir CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya kongrede yeniden aday olacağını açıkladı...

Özgür TUĞRUL / YURT

CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya ilçe binası önünde adeta mini bir miting düzenledi. Mahallelerde seçilen delegelerin de katıldığı açıklamada Başkan Kaya önemli mesajlar verdi.

Kaya, 10 Aralık’ta gerçekleşecek ilçe kongresine adaylığını ilan ederken kendisine il yöneticileri, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları temsilcisi destek verdi.  

Başkan Kaya, “2 yıl önce ‘çağdaş bir Buca diyerek’ çıktığımız yolda bizlere güvendiniz. Onurlandırdınız. İlçe başkanlığı görevini layık gördünüz. Göreve geldiğim günden bugüne heyecanımı yitirmedim. CHP’yi yerelde olduğu gibi genelde de iktidar yapabilmek için siz değerli yol arkadaşlarımla mücadele ettik” dedi.  

120 BİN OLAN OYUMUZU 204 BİNLERE ÇIKARDIK

Kaya, “Buca’da 120 bin olan oyumuzu 204 binlere hep birlikte çıkardık. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyenlere inat bu süreçten el ele çıkarak en büyük cevabı vermiş olduk. Geçmişte de Malta’ya kaçarak değil Samsun’a çıkarak verdik cevabımızı. Ülkenin o dönemde Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına ne kadar ihtiyacı varsa bugün de CHP’ye ihtiyacı vardır. 2019 seçimleri köprüden önce son çıkıştır. Bu süreçte bana düşen ne varsa yapmaya hazırım” diye konuştu.  

REFERANDUMDA KAPI KAPI DOLAŞTIK

Kaya, “Buca benim yaşamımı şekillendirdiğim, yuvamı kurduğum bir kenttir. Gencinden yaşlısına her köşesindeki insanıyla çok özeldir. Referandum sürecinde kapı kapı dolaşarak hayırı örgütledik. Tek adama ve dikta rejimine hayır dedik. Buca’mızın tüm mahallelerinde hayır çıkardık. Daha iyi bir Türkiye için CHP Buca İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğumu açıklamaktan onur ve gurur duyarım. Bu genç yoldaşınızın yanında olduğunuz için sağ olun, var olun” dedi.