Sarhoş olup sızdığı partide suratına gözlük dövmesi yaptılar!

Sarhoş olup sızdığı partide suratına gözlük dövmesi yaptılar!

İngiltere'de yaşayan Gallerli bir adam, sarhoş olduğu bir partinin sabahında, suratında gözlük şeklinde çizimler olduğunu fark etti. Önce bu durumun üzerinde fazla durmayan adam, bunun gerçek bir dövme olduğunu anlayınca şok oldu.

Gallerli bir adamın başına gelenler, böyle arkadaş düşman başına dedirtti.  İngiltere'de katıldığı bir partide zil zurna sarhoş olan adam, sabah uyandığında gördüğü manzara karşısında çok şaşırdı. Fakat bu daha başlangıçtı, asıl gerçeği fark ettikten sonra dünyası başına yıkıldı.

ÖNCE UMURSAMADI

Adının açıklanmasını istemeyen adam uyanıp lavaboya gittiğinde gözünün etrafına bir gözlük çizildiğini gördü. Kenarına da ünlü gözlük markası olan "Ray Ban" yazılmıştı. Bunun arkadaşları tarafından kalemle çizilmiş olduğunu düşünen adam başta çok da umursamadı.

DÜNYASI BAŞINA YIKILDI

Ne kadar yıkarsa yıkasın çizimlerin yerinde durduğunu görünce ise bunun gerçek bir dövme olduğunu fark etti. O anda dünyasının başına yıkıldığını söyleyen Gallerli adam, dövmenin yapıldığını anı asla hatırlamadığını söylüyor.

2 SENE UĞRAŞMIŞ

Dövmeyi sildirmek için oldukça çaba harcayan arkadaş kurbanı adam, tam 2 sene boyunca bu izlerden kurtulmaya çalışmış. Başta dövme sildirildiğinde izler kaldığı için tereddüt yaşasa da bu şekilde yaşayamayacağını fark ettiği için sildirmeye karar vermiş.

EN KÖTÜ DÖVME

Dövmelerini sildirdiği kliniğin sahibi, bunun şimdiye kadar gördüğü en kötü dövme olduğunu söylüyor. Tam 6 farklı işlem sonunda suratındaki dövmeden kurtulan adamın, kendisine bu "şakayı" yapan arkadaşlarına ne tepki verdiği ise bilinmiyor.