Şişli'de tecavüz dehşeti!

Şişli'de tecavüz dehşeti!

İstanbul Şişli'de 22 yaşındaki Amerikalı öğrenci Laina D. otostop yaptığı Birkan Y.'nin tecavüzüne uğradı.

Şüpheli polisin yaptığı 30 saatlik çalışma sonucunda yakalandı. Birkan Y., ifadesinde ” Sarhoştu kendi isteğiyle birlikte olduk” dedi.
Tecavüz dehşeti, geçtiğimiz Cuma akşamı Şişli’de meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki Laina D., arkadaşlarıyla bir gece kulübünde eğlendi. Gece kulübünden çıkan genç kız, evine dönmek için otostop yaptı. Birkan Y., yanındaki 17 yaşındaki C.K. ile otomobille seyrederken durarak, otostop yapan genç kızı aldı. Birkan Y., genç kızı evine bırakmak yerine Fulya’daki bir ağaçlık alana götürdü. İddiaya göre Birkan Y., alkollü olan genç kıza burada otomobil içerisinde tecavüz etti. Yanındaki C.K., ise bu sırada gözcülük yaptı.
Tecavüz olayının ardından Birkan Y., genç kızı evine yakın bir yerde araçtan indirdi. Daha sonra kayıplara karıştı. Laina D., Cumartesi akşamı Emniyete giderek, yaşadıklarını anlattı. Üniversite öğrencisi genç kızon iddiaları üzerine İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Gasp Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Şüphelinin Birkan Y. ve C.K. olduğu anlaşıldı. İki şüpheli de olaydan 30 saat sonra gözaltına alındı.
Birkan Y., Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne, C.K., ise Şişli Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldü. Araştırmalarda C.K.’nın tecavüz eylemine katılmadığı anlaşıldı. Hakkında tecavüzden işlem yapılan Birkan Y. ise Emniyetteki ifadesinde, “Ben tecavüz etmedim. Alkollüydü, kendi isteğiyle bielikte olduk” dedi. Ancak Amerikalı öürenci bu iddiayı reddetti. Birkan Y., adliyeye sevk edildi.