Yaban Çiçekleri'nde büyük sır açığa çıkıyor; Dizi henüz daha yeni başlamıştı

Yaban Çiçekleri'nde büyük sır açığa çıkıyor; Dizi henüz daha yeni başlamıştı

Başrollerini Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın paylaştığı, atv'nin yeni dizisi "Yaban Çiçekleri" temposu yüksek ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde ortalık karışacak

Yaban Çiçekleri dizisi, başrollerini Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora'nın paylaştığı, atv'nin iddialı yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Temposu yüksek hikayesi ve etkileyici performanslarıyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran dizi, ikinci bölümüyle ekranlara gelecek.

Dizinin yeni bölümünde izleyicileri büyük bir heyecanın beklediği belirtilirken, ortalığın karışacağına dair ipuçları veriliyor. Ana karakterlerin karşı karşıya geleceği olaylar dizinin heyecanını arttıracak gibi görünüyor.

Yaban Çiçekleri'nin ikinci bölümüyle ilgili beklentiler oldukça yüksek. 

Yaban Çiçekleri'nin yeni bölümünde; Nurten'in (Tilbe Saran) nezarethaneden çıkıp eve geri dönmesi Berna'nın (Büşra Pekin) kendini büyük tehdit altında hissetmesine neden olur.

Osman Fevzi'nin vasiyetinin açıklanması ise aileyi yeni bir kaosa sürükler. Ela (Aslıhan Malbora) ise babasının intihar ettiğine inanamaz. 

yaban-ciceklerinde-sirlar-ortaya-mi-cikiyor-1711628649722.jpg

Kılıç (Akın Akınözü), Osman Fevzi'nin ölümüne neden olan kişinin kardeşi olduğu ortaya çıkmasın diye elinden geleni yapar. 

Bu durum Kılıç ile Ela arasındaki tansiyonun iyice yükselmesine sebep olur. Üstelik ikilinin birbirlerine olan aşkları geçen yıllara rağmen hala bitmemiştir. 

Şimdi gözler Yaban Çiçekleri'nin yeni bölümünde yaşanacaklara kilitlendi. 

Nurten, Berna ile ilgili bildiği gerçekleri çocuklarına anlatacak mı? Bundan sonra nasıl bir yol izleyecek? 

Ela, babasının ölümünün ardındaki gerçeklere ulaşabilecek mi? 

Kılıç, kardeşini bu olaylardan uzak tutmayı başarabilecek mi? 

Yaban Çiçekleri yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de atv'de!

İlgili Haberler