İZ-DER’de Zafer Erbakan’ın

İZ-DER’de Zafer Erbakan’ın

İzmir Kaza Yardım Derneği’nin 14. Olağan Kurulu’nda zafer Erdal Erbakan ve listesinin oldu. Seçimi yeniden kazanan başkan Erbakan, “Biz mevcut yönetim olarak derneğimizi ileriye taşıyacak işler yapmaya devam edeceğiz” dedi

Nil KAHRAMANOĞLU/Yurt  

İZ-DER Kaza Yardım Derneği’nin Cumartesi günü gerçekleştirilen 14. Olağan Kurulu’nda seçim heyecanı yaşandı. Sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminden önce konuşma yapan mevcut başkan Erdal Erbakan iki aday lise için başarılar dileyerek, “Her iki aday liste için de adil bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyorum” diye konuştu.

Erbakan Açık Ara Kazandı

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sayıma geçildi. Önceki yıllara nazaran katılımın daha fazla olduğu seçimde 2 bine yakın üye oy kullandı.  Sayım sonrası mevcut başkan Erdal Erbakan bin 596 oy alırken, rakip başkan adayı Tekin Aras 375 oy aldı. 
‘Kazanan da Kaybeden de Yok’
Güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Erbakan teşekkür konuşması yaparak şunları söyledi; “Öncelikle sabahın erken saatlerinden itibaren buraya gelip oy veren tüm üyelere teşekkür ederim. Bu seçimin kazananı da kaybedeni de yok. Önemli olan derneğimizin itibarı ve bundan sonra gerçekleştireceği çalışmalarıdır. Biz mevcut yönetim olarak bundan sonra da el birliğiyle derneğimizi ileriye taşıyacak işler yapacağız.”
Konuşma sonrası Erbakan’ın yanına gelen diğer aday Tekin Aras, birlik ve beraberlik mesajları vererek yeni yönetimi ve başkanı tebrik etti.