Aydın'da dev fuhuş operasyonu

Aydın'da dev fuhuş operasyonu

Aydın'ın Efeler ilçesinde, kiraladıkları evlerde para karşılığı fuhuş yapan ve yaptıran polisin eş zamanlı operasyonuyla gözaltına alındı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, kiraladıkları evlerde para karşılığı fuhuş yapan ve yaptıran 6'sı travesti toplam 11 şüpheli polisin eş zamanlı operasyonuyla gözaltına alındı. Son zamanların en kapsamlı çalışması olan operasyon kapsamında 111 kişi hakkında da işlem yapıldı.

Öğrenilen bilgilere göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Efeler ilçesinde faaliyet gösteren fuhuş çetesi için çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu delilleri toplayan polis, operasyon için düşmeye bastı. Kiraladıkları evlerde fuhuş yaptıkları ve yatırdıkları belirlenen çeteye yapılan operasyonda 111 kişi hakkında işlem yapıldı. 

Belirlenen 13 adrese yapılan eş zamanlı baskında, 6'sı travesti toplam 11 kişi yakalandı. Fuhuş yapılan evlerde ise uyuşturucu ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen fuhuş çetesi üyeleri, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilecekleri bilgisi paylaşıldı.