Beylikdüzü ilçe protokolü, çamlık alanda vatandaşla bayramlaştı

Beylikdüzü ilçe protokolü, çamlık alanda vatandaşla bayramlaştı

Beylikdüzü Kaymakamlığı, Beylikdüzü Belediyesi ve ilçe protokolünün vatandaşın tebriğini kabul ettiği Resmi Bayramlaşma Töreni, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Çamlık Alan'da gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Birlik ve beraberlik içerisinde zengini, yoksulu Bayramı huzur içinde geçirmeyi diliyoruz." dedi.

Kurban Bayramı'nın birlik ve beraberlik duyguları içinde yaşandığı Beylikdüzü'nde, bayramın ikinci günü belediyenin karşısında bulunan Çamlık Alan'da Resmi Bayramlaşma Töreni yapıldı. Beylikdüzü Kaymakamlığı, Beylikdüzü Belediyesi ve ilçe protokolü vatandaşla bayramlaştı.  Törende Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer aldı. Vatandaşla bayramlaşan ve vatandaşın tebriğini kabul eden Protokol, örnek bir görüntü sergiledi. Çamlık alandaki merasimden sonra protokol; ilçedeki huzurevini de ziyaret etti.

"Güzel Değerler İçin Bir Vesile"

Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Bayram sevincini yaşamak üzere toplandıklarını belirterek, "Bu hafta 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Barış Günü'nü bir arada yaşadık. Dini bayramlar, birlik ve beraberliği, dostluğu ve kardeşliği yaşatabilmemiz için bir vesile. Bu vesile ile bayramlarımızı bayram gibi yaşattığınız için hepinizi teşekkür ediyor, Kurban Bayramı'nızı kutluyorum." dedi.

"Bayramı Huzur İçinde Geçirmeyi Diliyoruz"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sene Kurban Bayramı'nın anlamlı anlara tanık olduğunu dile getirdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuyla birlikte 4. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın da başladığını belirten İmamoğlu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Yurtta Barış, Dünya'da Barış mesajını yine tüm Türkiye'ye ulaştırma amacında olduklarını söyledi. İmamoğlu, "Kurban Bayramı sadece bizi değil, tüm İslam aleminin bir araya getiriyor. Zengini, yoksulu Bayramı huzur içinde geçirmeyi diliyoruz. Kurban Bayramımız mübarek olsun. Ayrıca Beylikdüzü'nün güzel düğünü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda da sizleri görmek istiyorum. " ifadelerinde bulundu.