EaseUS Data Recovery Wizard İle Verilerinizi Ücretsiz Kurtarın

EaseUS Data Recovery Wizard İle Verilerinizi Ücretsiz Kurtarın

Kaybettiğiniz verilerin bir daha geri dönmeyeceği konusundaki endişelerinizi bir kenara bırakmanın ve güvenilir bir sistem kurtarıcısı ile tanışmanın tam zamanı. Güvenli ve güvenilir bir dosya kurtarıcısı olan EaseUS Data Recovery Wizard ile ücretsiz olarak hard diskinizden silinen veya kaybolan verileri rahatlıkla kurtarabileceksiniz. Üstelik pratik ve hızlı kurtarma seçenekleri sayesinde, verilerinizin kurtarılmasına ek korunmasını da sağlayabilirsiniz.

Veriler Neden Silinir?

Verilerin hard diskinizden ya da sanal sürücünüzden silinmesine neden olan birkaç sebep var. “Kendi kendine silindi” ifadesi her ne kadar sıklıkla kullanılsa da buna neden olan en önemli şey spam, antivirüs ve Truva atı gibi tehdit ataklarıdır. Bununla birlikte yanlışlıkla yüklenen bir program, uygulama veya eklenti de verilerinizin silinmesine neden olabilir. Elbette, güncellemeler ve yeni sürümlerin yüklenmesi de verilerinizin silinmesine neden olabilir. Tüm bunların yanı sıra farkına varmadan da kendi verilerinizi kendi ellerinizle silmiş olabilirsiniz. Her neyse. Bunların hiçbiri, EaseUS Data Recovery Wizard’ın umurunda değil. Çünkü sebep ne olursa olsun, bu program sadece sonuca odaklanmakta ve verilerinizi tekrar kurtarmanız adına en iyi yöntemleri kullanarak arzu ettiğiniz sonucu size sunmaktadır.

Verileri Nasıl Kurtarabilirim?

Verilerinizi kurtarmanız için yapmanız gereken bazı yöntemler olsa da, bu yöntemlerin doğru uygulanmaması ve güvenilir kaynaklardan temin edilememesi sonucunda geri dönüşü olmayan problemlere neden olabilmektedir. Bu yüzden EaseUS Data Recovery Wizard’ı deneyerek güvenli ve güvenilir yollarda verilerinizi çok hızlı ve çok kolay bir şekilde kurtarabileceksiniz.

Hangi Verilerimi Kurtarabilirim?

Disk ve USB’de yer alana ve daha önce sahip olduğunuz tüm; resim dosyaları, video klasörleri, müzik dosyaları, Office dosyaları ve e-posta dosyalarını kurtarabilirsiniz. Bununla birlikte exe ve apk uzantılı dosya ve programları da kurtarabilirsiniz. Kısacası daha önce sahip olduğunuz her şeyi…

EaseUS Data Recovery Wizard Hangi Cihazlar ve İşletim Sistemleri İçin Uygundur?

PC ve mobil aygıtlar olan akıllı cihazların hepsinde bu programı kullanabilirsiniz. Microsoft, Android, iOS, Mac ve diğer tüm işletim sistemlerinde de EaseUS Data Recovery Wizard programını kullanarak verilerinizi geri getirebilirsiniz.

EaseUS Data Recovery Wizard Nasıl Çalışır?

Oldukça kullanışlı arayüzü ve uygulama teması sayesinde verilerinizi kurtarabilirsiniz. Dilediğiniz klasörde ve dizinde yer alan verilerinizi, bilgileriniz, foto ve videolarınızı… kısacası tüm daha önce sahip olduklarınızı recover “geri kurtarma” seçeneği ile kurtarabilirsiniz. Üstelik EaseUS Data Recovery Wizard sayesinde verilerinizde boyutsal ve kısmi azalma anlamında herhangi problem olmayacaktır.

Adım Adım EaseUS Data Recovery Wizard İle Veri Kurtarma…

EaseUS Data Recovery Wizard oldukça kullanışlı bir program ve dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde hemen kullanabilirsiniz. Bunun için öncelikle bu programı “https://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htm” adresinden indirerek kurulumu başlatın.

İndirme işlemi için şu adımları takip ediniz:

1.adım: Free Trial seçeneğini tıklayın.

2.adım: Ücretsiz olan bu deneme sürümünü yüklemek için Türkçe dil seçeneğini seçerek devam edin.

3.adım: İleri sekmesine tıklayın.

4.adım: Yüklemek istediğiniz klasörü seçerek Devam’a tıklayın.

5.adım: “Onayla” diyerek devam edin ve “Kurun” düğmesine tıklayın.

EaseUS Data Recovery Wizard ile kurtarma işlemi için şu adımları takip ediniz:

1.adım: Kurulum işlemi bittikten sonra masaüstünüzde bir kısayol klasörü açılacak ve üstüne tıklayarak EaseUS Data Recovery Wizard programını açın.

2.adım: Verileri bulmaya başlamak için hangi klasörde çalışmasını istiyorsanız o klasöre gelerek “Tara” kısmına tıklayınız.

3.adım: Yukarıdaki kısımda bir tarama uzantısı listesi bulacaksınız. Bu listeden dilediğiniz ve aradığınız klasör veya verinin uzantısını tıklayarak filtreleyebilirsiniz. Bu daha hızlı ve daha kolay arama yapmanızı sağlayacaktır.

4.adım: Tarama işlemi devam edecek ve sonrasında size kurtarılacakların listesi sunulacak. Dilediğinizi işaretleyerek “Kurtar” butonuna tıklayın ve indirilmesini istediğiniz klasörü seçin.

Bu adımları doğru şekilde takip ettikten sonra dilediğiniz klasör ve veri kurtarılacaktır. Eğer kurtarma işlemi istediğiniz gibi olmadıysa, Derin Tarama seçeneğini kullanabilir ve aynı yolları takip ederek verilerinizi kurtarabilirsiniz.