VGM burs sonuçları açıklandı mı?

VGM burs sonuçları açıklandı mı?

VGM burs sonuçları büyük bir merakla bekleniyor.

01-15 Ekim tarihleri arasında Ortaöğrenim, 15-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen yükseköğretim burs başvurularının sonuçları https://www.vgm.gov.tr/ adresi üzerinden duyurulacak. Ancak bu yılki sonuçların açıklanacağı tarih henüz belli olmadı.

VGM ORTAÖĞRETİM BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 
Ortaöğrenim burs sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Burs başvurularının değerlendirme ve sonuç açıklama işlemlerine ait duyurular internet sitesi üzerinden yapılacağı duyuruldu.
Yükseköğrenim burs başvuruları ile ilgili yapılan açıklamada, ' Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan burs alan öğrencilere Kurumumuzca burs verilmediğinden, “Kurumumuz Burs Başvuru Sonuçları” Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından duyurulmaktadır. ' ifadeleri kullanıldı.


VGM BURS ÜCRETİ NE KADAR? 
VGM ortaöğrenim yardımı almaya hak kazanan öğrencilere eğitim yardımı aldıkları süreler içerisinde her eğitim döneminde 9 ay (Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran) süreyle 75,00 TL eğitim yardımı yapılmaktadır. VGM yükseköğrenim bursu almaya hak kazanan öğrencilere her eğitim dönemi boyunca 8 ay (Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs) süreyle 300,00 TL burs verilmektedir.