Altın mı almalı, dolar mı? En çok ne kazandırır? Finans uzmanı paraya para katacak yolu açıkladı

Altın mı almalı, dolar mı? En çok ne kazandırır? Finans uzmanı paraya para katacak yolu açıkladı

'Altın mı dolar mı almalı?' diye soranlara finans uzmanı Tuna Kaya'dan öneri geldi. Kaya, iki yatırım aracını da işaret etmedi.

Kamu Son Haber'in haberine göre, finans uzmanı Tuna kaya, 2024 yılına yapay zekanın damga vuracağını açıkladı. ABD borsalarında 3 yapay zeka hissesinin yatırımcılar tarafından değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren Kaya şu ifadeleri kullandı:

NVİDİA'nın piyasa değeri 2 trilyon doları aştı. 1 yıllık getirisi ise NVİDİA'nın yüzde 232 seviyesinde bulunuyor. Bu yıl ve sonraki yıllarda NVİDİA'ya yukarı yönlü hareketler canlı bir şekilde devam edecek. 1000 dolar seviyesine gelmesini bekliyorum. Diğer yapay zeka ile ilgili hisse senedi ARM ise 128 seviyesinde. 144 seviyesi direnç bölgesi, burada da psikolojik bölge olan 200 bölgesi aşıldıktan Sonra bizi 300'lü seviyeler bekliyor olacak. Diğer yapay zeka ile ilgili şirket SMG burada da destek olarak 705'i takip ediyorum. Buralara doğru olası geri çekilmeler de kademeli alım fırsatı verecektir. Burada 1000 dolar seviyesi direnç seviyesi, eğer aşılırsa 1200 dolar seviyesini görebiliriz.

EN ÇOK HANGİ COİNLER KAZANDIRACAK? 

Kripto para piyasasında yaşanan son yükselişin ardından 51 bin dolar bandına ulaştı. Bu kapsamda Tuna Kaya, yapay zeka altcoinlerine dikkat çekerek, en çok kazandıracak coinleri şöyle sıraladı:

-RENDER

-GRT

-AGIX

-FET

-WLD

NOT: Yatırım tavsiyesi değildir