Bankalar promosyonda çıldırdı! Bu rakama ilk kez çıktı

Bankalar promosyonda çıldırdı! Bu rakama ilk kez çıktı

Emekliler en yüksek promosyonu veren bankaların tekliflerini merak ediyor. Bazı bankalar, emekli maaşını taşıyan müşterilere ek bonuslar ve hoş geldin paketleri sunuyor. İşte emekli promosyonu ile ilgili detaylar...

En düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak belirlendi ve bankalar da bu gelişmelere paralel olarak promosyon kampanyalarını yeniledi.

BANKALARIN PROMOSYON TUTARLARI

Bankalar, emekli maaşlarının artışına istinaden promosyon ödemelerinde de güncellemelere gitti. Asgari promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 3.500 TL ve altı maaş alanlara 3.000 TL,
  • 3.500 - 7.500 TL arası maaş alanlara 3.500 TL,
  • 7.500 - 10.000 TL arası maaş alanlara 4.500 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise 5.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.

BANKA SEÇİMİ VE PROMOSYON ŞARTLARI

Emekli vatandaşlar, maaşlarını alacakları bankayı seçerek promosyon kampanyalarından yararlanacak. Banka promosyonundan faydalanabilmek için seçilen bankaya "3 yıl maaşımı sizden alacağım" şeklinde bir taahhüt verilmesi yeterli. Bankalar, fatura ödemeleri veya kredili mevduat hesabı gibi ek ürünler karşılığında daha yüksek promosyonlar teklif edebilir.

HOŞ GELDİN PAKETLERİ

Bazı bankalar, emekli maaşını taşıyan müşterilere ek bonuslar ve hoş geldin paketleri sunuyor. Bu paketler, 8.500 TL'ye varan avantajlarla birlikte, mobil üzerinden müşteri olup maaşını taşıyanlara ek 1.500 TL bonus gibi ekstra fırsatlar içerebiliyor; toplamda 10.000 TL'ye varan cazip teklifler mevcut.