Bitcoin ve altcoin boğası için tarih verildi! Herkes hazır olsun!

Bitcoin ve altcoin boğası için tarih verildi! Herkes hazır olsun!

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, Bitcoin ve altcoin boğasına hazır olun uyarısında bulunarak yatırımcılar için tarih verdi.

Ekonomist Tuna Kaya kripto paralara dair altcoin boğasını ve tarihini açıkladı. 

ekran-goruntusu-2024-03-26-163104.png

Milyonlarca yatırımcı son zamanların popüler yatırım aracı olan kripto paralara yönleniyor. Onlardan biri ise de her zaman ilgi odağı olan ve son zamanlarda yükseliş gösteren bitcoin oldu. Fakat bitcoindeki iniş ve çıkışlar çoğu yatırımcının para kaybetmesine yol açtı.

bitcoin-keyboard-93675-129351.webp

"ÜÇE KATLANMIŞ ŞEKİLDE GÖRECEĞİZ"

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, ise kripto paralara ilişkin altcoin boğasını açıkladı. Kaya, “Elimizdeki altcoinlerden bazıları böyle günler içerisinde yüzde 200 veya 300 artacak. Sepetimiz bir hafta içerisinde ikiye katlanmış, bir ay içerisinde ise üçe katlanmış şekilde göreceğiz” dedi.

kapak-100342.webp

"ÇOK SERT YÜKSELİŞLERDE FIRSATA KAPILMAYACAĞIZ"

Ünlü ekonomist Kaya, düşüş zamanında bitcoin alanların şanslı olduğunu söylerken, 3 ila 6 aylık periyotta yatırımcıları güzel kazançlar beklediğinin altını çizdi. Kaya, yatırımcıların temel kurallara dikkat etmesi konusunda uyardı. Kaya, “Burada al-sat yapmıyoruz, al tut yapacağız. Önümüzdeki en azından 6 aylık süreçte varlıklarımızı tutacağız. İkinci nokta ise düşüşlerde panik yapıp ta satış yapmayacağız. Diğer nokta ise özellikle çok sert yükselişlerde fırsata kapılmayıp elimizdeki nakitle gidip alım yapmayacağız; yani varlıklarımızı tutacağız, bir miktar nakitimiz olacak ve o nakitimizle düşüşlerde alım yapacağız” dedi.

bitcoin-dollar-93675-129787.webp

"ALTCOIN RALLİSİ CİDDİ ANLAMDA BAŞLAYACAK"

Bitcoin üzerimde önümüzdeki dönemde 80 bin dolar seviyeleri göreceğini ifade eden ekonomist, altcoin boğasının detaylarını da açıkladı. Tuna Kaya, “Bitcoin şu an itibariyle kripto para ekosisteminde yüzde 53'lük bir alan oluşturuyor. Şimdi burada bitcoin'in hakimiyeti yüzde 49’lu seviyelere gelip burayı aşağı doğru kırarsa, işte o zaman altcoin rallisi ciddi anlamda başlayacak. Bu yüzden altcoinler yükseliyor ama daha ralli başlamadı. İşte altcoin rallisi başladığında, elimizdeki altcoinlerden bazıları böyle günler içerisinde yüzde 200 veya 300 artacak. Sepetimiz bir hafta içerisinde ikiye katlanmış, bir ay içerisinde üçe katlanmış olacak” şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2024-03-26-163039.png