Erdoğan, yandaşlarının yüzünü kızarttı! Özgür Demirtaş, Ahmet Hakan'ı rezil etti

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı son açıklama üzerinden yandaş isimlere seslendi: Dediğime geldiniz mi?

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı konuşmaya ilişkin sözlerini alıntılayarak "Ben söylediğimde linç edildim. Dediğime geldiniz mi?" diyerek yandaş isimlerin zamanında kendisi hakkında sarf ettiği sözlere tepki gösterdi.

ekran-goruntusu-2024-03-26-174419.png

"MAAŞ ZAMLARININ CEBE GİRMEDEN NASIL ERİDİĞİNİ SİZLER BİLİYORSUNUZ"

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Erdoğan'ın söylediği, “Fiyat istikrarını sağlamadan yapılan maaş zamlarının, daha cebe girmeden nasıl eridiğini en iyi, sizler biliyorsunuz.” sözlerini alıntılayarak Ahmet Hakan'a ve diğer yandaşlara seslendi.

ekran-goruntusu-2024-03-26-174426.png

"BUNU SÖYLEDİĞİM İÇİN YANDAŞ KANALLAR TARAFINDAN LİNÇ EDİLDİM"

Prof. Dr. Demirtaş bir süre önce yaptığı bir paylaşıma atıfta bulunarak, “Bunu söylediğim için yandaş kanallar tarafından linç edildim. Dediğime geldiniz mi?” diye yazdı.

ekran-goruntusu-2024-03-26-174507.png

"ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN AHMET HAKAN'A HODRİ MEYDAN"

Bir sonraki paylaşımında da Prof. Dr. Demirtaş, “Ahmet Hakan Ne oldu? Dalga geçiyordun benimle? Bugün Cumhurbaşkanı benimle aynı cümleleri söylemek durumunda kaldı... Kendisine aynısını yapabilir misin?” sorusunu sordu.