Güler Sabancı seçim sonuçlarını değerlendirdi

Güler Sabancı seçim sonuçlarını değerlendirdi

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'dan seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

Güler Sabancı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak yerel seçimlerde çıkan sonuçlara ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu.

ekran-goruntusu-2024-04-01-224643.png

Sabancı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, seçimin demokrasi için bir zafer olduğunu vurguladı.

SABANCI SONUÇLARDAN MEMNUN

Türkiye'nin barış içinde tamamladığı yerel seçimlerin herkes için memnuniyet verici olduğunu belirten Sabancı, sonuçların ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Herhangi bir isim vermeden seçim sonuçlarından memnun olduğunu ifade eden Sabancı'nın odak noktası 'ekonomi' oldu.

ekran-goruntusu-2024-04-01-224635.png

"YEREL YÖNETİMLERE DÜŞEN GÖREV ARTMIŞTIR"

Sabancı, "Değişen dünyada, iklim aciliyetiyle birlikte artık yerel yönetimlere düşen görev artmıştır. Tüm seçilmişlerimizin bu görevlerinin bilincinde olması ve dünyadaki dönüşümü yakından takip etmesi, ülkemizin, şehirlerimizin ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırması için son derece önemlidir" dedi.

"EKONOMİ İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT"

Güler Sabancı, önlerinde 4 yıllık seçimsiz bir dönem bulunduğunu kaydederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu kesintisiz dönem enflasyonunu düşürmüş, makro dengelerini kurmuş, sürdürülebilir büyüme yoluna geri dönmeye hazır bir Türkiye ekonomisi için büyük bir fırsattır. Ülke olarak muazzam bir potansiyelimiz var. Bunu gerçeğe dönüştürebilmek için hepimize önemli görevler düşüyor. Mevcut ekonomik programa ve normalleşme adımlarına kararlılıkla devam etmeliyiz. Hep beraber, birlik ve beraberlik içinde bunu başaracağımıza inanıyorum."