Halkbank'tan Kış Kredisi kampanyası! İhtiyacı olan hemen 50.000 TL fırsatını kaçırmasın!

Halkbank'tan Kış Kredisi kampanyası! İhtiyacı olan hemen 50.000 TL fırsatını kaçırmasın!

Nakit sıkışıklığı içerisinde olanlara özel olarak Halkbank yeni bir kredi kampanyası başlattı. Halkbank, müşterilere avantajlı koşullarla 50.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor.

Halkbank tarafından devreye sokulan Kış Kredisi kampanyası kapsamında müşterilere çok makul koşullarda ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu ihtiyaç kredisi ile müşteriler yaşadıkları nakit problemini kolayca aşabiliyorlar. Bu kredinin standart ihtiyaç kredisi arasında bazı farklar bulunuyor. Kategori olarak ihtiyaç kredisi kategorisinde olsa da Kış Kredisi çok daha avantajlı şartlara sahip.

FAİZ İNDİRİMİ VAR!

Halkbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilerin önüne aylık yüzde 4,09 oranında faiz çıkardığı biliniyor. Ancak Kış Kredisi kullanılırsa o zaman faiz aylık yüzde 3,89 oranına düşüyor. Küçük de olsa böylece kredinin faiz maliyeti bir miktar aşağıya çekilmiş oluyor. Kış kredisi kampanyası ile sağlanan avantaj sadece faiz indirimi ile de sınırlı kalmıyor.

ESNEK ÖDEME İMKANLARI!

Halkbank Kış Kredisi kampanyası kapsamında müşterilere esnek ödeme imkanları da sunuluyor. Buna göre müşteriler kredilerinin geri ödemelerini aylık eşit taksitli bir sistem içerisinde yapabiliyorlar. Ancak bu herkes için uygun olmayabilir. O zaman diğer ödeme planı seçenekleri devreye giriyor. Müşteri talep ederse artan taksitli veya azalan taksitli ödeme planları da seçebilmesi için kendisine sunuluyor. Gelir akışına en uygun ödeme planını seçen Halkbank müşterileri kredi geri ödemelerini çok daha sağlıklı koşullarda yapma imkanı buluyorlar.

KIŞ KREDİSİ KAMPANYASININ DETAYLARI

Kredi kullanılacağı sırada en fazla kaç aya kadar vade yapılacağı ilk merak edilen soru oluyor. Kış kredisi kampanyası kapsamında Halkbank müşterileri 36 aya kadar vade ile bu krediyi çekebiliyorlar. Ancak ihtiyaç kredisi kuralları geçerli olduğu için Halkbank müşterileri 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerini bu vade seçeneği ile kullanabiliyorlar. Limit yükselirse kredi vadesi 24 aya veya 12 aya kadar düşebiliyor.

 

50.000 TL KREDİNİN GERİ ÖDEMESİ KAÇ LİRA? 

uu.jpg

Halkbank müşterileri 36 ay vadeli 50.000 TL Kış Kredisi çektiklerinde bankaya aylık 3.043 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi için müşteriler aylık yüzde 3,89 oranında faiz ile karşılaşıyorlar.