İş Bankası yeni bir ödeme daha başlattı! Emekliler için yeni promosyon

İş Bankası yeni bir ödeme daha başlattı! Emekliler için yeni promosyon

İş Bankası'nın Mart ayında emeklilere ödeyeceği promosyon belli oldu....

İş Bankası, emeklilere yönelik yeni bir ödeme kampanyasını duyurdu. Mart ayında başlayacak olan bu promosyonla ilgili detaylar netleşmeye başladı. Emeklilerin merakla beklediği bu gelişme, banka tarafından yapılan resmi açıklama ile duyuruldu.

Emekliler için sunulan bu yeni promosyon, İş Bankası'nın sosyal sorumluluk anlayışı ve müşteri odaklı hizmet anlayışının bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Banka, emeklilere yönelik sunulan bu avantajlı kampanya ile onların hayatlarını kolaylaştırmayı ve maddi anlamda destek olmayı hedefliyor.

İŞ BANKASI TARAFINDAN YAPILAN DUYURU

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 1 Ocak – 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli kampanya ile ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Bankanın promosyon tablosu ise şu şekilde:

3 bin 500 TL’ye (3 bin 500 TL hariç) kadar olanlar 4 bin 500 TL,
3 bin 500 TL – 7 bin 500 TL (7 bin 500 TL hariç) arasında olanlar 5 bin 250 TL,
7 bin 500 TL – 10 bin TL (10 bin TL hariç) arasında olanlar 6 bin 750 TL,
10 bin TL ve daha fazla olanlar 7 bin 500 TL.

İlgili Haberler