O bankadan müjde! Çalışan- çalışmayan herkes kefilsiz 3 ay ertelemeli kredi çekebiliyor

O bankadan müjde! Çalışan- çalışmayan herkes kefilsiz 3 ay ertelemeli kredi çekebiliyor

Hangi banka 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor? Hangi banka şartsız koşulsuz kredi veriyor? İşte kefilsiz şartsız 3 ay ertelemeli kredi veren banka ve detayları…

Maddi anlamda yaşanan problemler her vatandaşın çeşitli zamanlarda nakit ihtiyacının ortaya çıkmasına neden oluyor. Nakit problemini en fazla yaşayan vatandaşlar çalışmayanlar iken birçok vatandaş herhangi bir kefil ve şart aranmadan kredi veren bankaları tercih ediyor. Öte yandan kredinin en düşük faizli olması ve 3 ay sonra ödenmeye başlaması gibi seçenekler de vatandaşların geri ödemesini kolaylıkla yapmasını sağlıyor. N Kolay dijital bankacılık hizmetiyle Aktif Bank, vatandaşların temel ihtiyaçlarını hemen halledebileceği krediyi 3 ay ertelemeli olarak ve şartsız kefilsiz sunuyor.

N KOLAY 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Düşük faizli ve 3 ay ertelemeli kredi arayan tüm vatandaşların sevineceği N Kolay kredisi ile tüm nakit problemleri çözüme kavuşuyor. Minimum 30 bin TL’den başlayarak ihtiyaç duyulan tutar için başvurular online şekilde yapılabiliyor. Gece gündüz, hafta içi hafta sonu fark etmeden müşteri olma işlemlerini tamamlamış olan vatandaşlar birkaç dakikada başvurusunu yapmış ve hesabındaki nakdi kullanabiliyor oluyor.

DÜŞÜK FAİZLİ 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Piyasadaki birçok banka faizlerini yüzde 5 üstüne çıkarmış durumdayken N Kolay dijital bankacılık sistemiyle çekilecek ihtiyaç kredisi hem düşük faiziyle hem 3 ay erteleme seçeneğiyle hem de şart ve kefil istememesiyle ön plana çıkıyor. N Kolay 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 3,49 olarak talep ediliyor.

Düşük faiz sayesinde vatandaşların hem aylık geri ödemeleri hem de toplam geri ödemelerinde büyük kolaylık sağlanmış oluyor.30 bin TL çeken bir vatandaş 12 ay vadeyi tercih ederse aylık ödemesi bu düşük faiz sayesinde 3.937,03 TL iken toplam geri ödeme miktarı ise sadece 47.244,36 TL olarak gerçekleştirilebiliyor. Bu durumda yıllık maliyet oranı yalnızca yüzde 72,30 oluyor.