Selçuk Geçer "Paranız bir anda pul olacak" diyerek uyardı!

Selçuk Geçer "Paranız bir anda pul olacak" diyerek uyardı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara 'dikkatli olun' diyerek o yatırım aracına dikkat çekti.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara 'dikkatli olun' diyerek o yatırım aracını işaret etti. Geçer, yatırımcılara kritik uyarıda bulunarak dikkatli olun çağrısında bulundu.

6572a8311b27d01ae9dc1f43.webp

Ortadoğu'da gerilimin hat safhada olduğu şu günlerde altın ve kripto paralarda yaşanan dalgalanmaların devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Yatırımcılar ise varlıklarını hangi araca yöneltmesi konusunda ekonomistlerin ağzına bakıyor. Bu bağlamda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kritik tavsiyelerde bulundu.

po05-gold-silver.jpg

"ONS ALTIN İÇİN RAKAM VERDİ"

Ons altın için rakam veren Geçer, 3 bin 200 ve 3 bin 250 dolar aralığının olabileceğini söyledi. Geçer, kısa vadede bir geri çekilme beklediğinin vurguladı. Geçer, “Gümüş hala dikkat çekici ve potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Sanırım 36 dolara doğru ilerleyecek gibi görünüyor” dedi.

bitcoin-computer-graphic-card-93675-129967.webp

"SERT BİR GERİ ÇEKİLME GÖRÜLEBİLİR"

Bitcoine ilişkin tahminini paylaşan Geçer, 2 yıl sonra 1 milyon dolar olacağını açıkladı. Geçer, “Kısa vadede, yaklaşık 60-61 bin dolara doğru bir geri çekilme olacağını hissediyorum. Bu hafta dikkatli olmakta fayda var, sert bir geri çekilme hareketi görebiliriz" İfadelerini kullandı.