Temsa, Avrupa’ya otobüs ihraç ediyor…

Dünyanın önde gelen otobüs ve midibüs üreticilerinden olan TEMSA, Belçikalı toplu taşıma şirketi Opérateur de transport de Wallonie’ye (OTW) 26 adet otobüs ihraç etti.

Dünyanın önde gelen otobüs ve midibüs üreticilerinden olan TEMSA, Belçikalı toplu taşıma şirketi Opérateur de transport de Wallonie’ye (OTW) 26 adet otobüs ihraç etti.

3,7 milyon nüfusa sahip bir bölge olarak dikkat çeken Wallonie, aynı zamanda Avrupa’nın ticari kavşağı olarak da biliniyor. Wallonie bölgesinin resmi ulaşım operatörü olan OTW’ye satışı gerçekleştirilen bu araçlar, Güney Belçika’nın toplu ulaşım faaliyetlerinde kullanılacak.

TEMSA’NIN BENELUX’TEKİ EN BÜYÜK OTOBÜS TESLİMİ

Konuya ilişkin açıklama yapan TEMSA Satış Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, TEMSA’nın küresel pazarda daha fazla söz sahibi olmaya başladığı bu dönemde Belçika’ya yapılan bu ihracatın kendileri için büyük bir gurur olduğunu söyledi.

Bu teslimatın, aynı zamanda TEMSA’nın marka imajı kapsamında Benelux pazarı açısından önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Koralp, şöyle devam etti:

"OTW’nin işletmeci şirketi TEC Group, 2 bin 400 adet otobüs filosuyla her yıl 150 milyon yolcu taşıyor. Bunun yanında tramvay ve metro taşımacılığı da yapıyorlar. Son yıllarda Benelux bölgesinin en büyük otobüs teslimini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

SON TEKNOLOJİ DONANIMA SAHİP 

TEMSA’nın zengin bir donanıma sahip LDSB PLUS araçları, modüler iç tasarımı, ileri güvenlik sistemleri, ekonomik ve kullanıcı dostu yapısıyla dikkat çekiyor. Yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve konfor odaklı tasarım anlayışı sunan araçlar, iniş-biniş kolaylığı sağlayan gövde alçaltma /yükseltme özelliği ve elektrikle çalışan engelli asansörü opsiyonuyla yolculara konforlu bir yolculuk vadediyor. Güvenli sürüş garantisi veren LD SB modelinin alkolmetre özelliğine ek olarak otomatik frenleme sistemi, ısıtmalı ön cam, geri sürüş sensörü gibi donanımları sürücülere kolay bir kullanım sunarken yolculara ise güvenli ve konforlu bir seyahat imkânı tanıyor. Ferah iç tasarımı ve güçlü iklimlendirme sisteminden faydalanabilen yolcular, aynı zamanda donanımlar arasında yer alan USB girişleri sayesinde kişisel elektronik aletlerini şarj etme olanağına sahip oluyorlar.