Yaz Lastiklerinde Sağlam Kampanya

Yaz Lastiklerinde Sağlam Kampanya

Lassa bu yaz yapılacak olan Avrupa Şampiyona'sına Arda Turan nasıl hazırsa, siz de yaz lastiklerini taktırarak yaza hazır olun diyerek kampanyasını duyurdu.

 Türkiye'nin en sağlam Lastik markası Lassa 15 Mayıs'a kadar 400 TL'lik yaz lastiği alan herkese 40 TL'lik indirim fırsatı sunuyor. Milli gururumuz Arda Turan'ın ve Barcelona'nın sponsoru Lassa bu yaz yapılacak olan Avrupa Şampiyona'sına Arda Turan nasıl hazırsa, siz de yaz lastiklerini taktırarak yaza hazır olun diyerek kampanyasını duyurdu. Aynı zamanda Axess kart sahiplerine 9 Taksit fırsatı sunduğunu kampanya detayında bildirdi.

Kampanya ve Lassa lastikleri hakkında bilgi almak istiyorsanız lastik linkine tıklarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kampanya hakkında bilgiler;

Bu kampanya, 15 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak, 17.5 jant lastikler hariç, tüm Lassa markalı yaz binek ve hafif ticari araç lastiği alımında geçerlidir. Her 400 TL’lik lastik alımında 40 TL indirim uygulanacaktır. Lastik alımında 400 TL ve katlarına göre indirim (örneğin, 400 TL ile 799 TL arasındaysa 40 TL, 800 TL ile 1.199 TL arasındaysa 80 TL) uygulanacaktır. Kampanya yetkili Brisa bayileri, Lastiğim noktaları, yetkili Brisa bayilerinin tali satış noktaları, Lastik VS.'ler, Speedy'ler ve lastik.com.tr'den yapılan alımlarda geçerlidir. Kampanyadan yalnızca perakende alım yapan müşteriler yararlanabilir. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakları saklıdır. Ayrıntılı bilgi için 0850 210 13 00 aranabilir.

Axess'e özel +6 taksit kampanyası, 15 Mart-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Bridgestone - Lassa markasına ait, kampanyaya dahil olan Axess üye işyerlerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri 2 ve 3 taksitli işlemlerde geçerlidir. Kampanya'ya Axess, Wings, Bank'O Card Axess ve Free kartlar dahildir. Free kartlar için artı taksit kampanyasına katılım ücreti işlem başına 2,9 TL olup ilk ekstreye yansıtılacaktır. Ticari kartlar kampanyaya dahildir. Akbank T.A.Ş. Kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Lassa lastik fiyatları linkine tıklayarak tüm lastik fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Yaz Lastiği linkine tıklayarak daha detaylı yaz lastiği bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Neden Yaz Lastiği?

Türkiye’nin en büyük otomobil lastiği üreticilerinden olan Lassa, sürücülere artık yaz lastiklerine geçmelerini öneriyor. Havalar ısındıkça yaz lastiklerinizi takmanız hem siz hem de lastikleriniz için en iyisi olacaktır. Kış lastikleri kış koşullarına çok daha uygunken, yaz lastikleri sıcak havalarda daha yüksek performans sergilemek üzere tasarlanır. Yaz lastiklerine zamanında dönmek sadece üstün performans sağlamakla kalmaz, aynı zamanda yakıt tüketimini düşürür ve düzensiz yıpranmaya karşı daha dirençli olduğundan sırt desenlerinden kaynaklanan gürültüyü de azaltır. Lassa, Türkiye’de yaz lastiklerine geçmenin gerçekten önemli olduğunu kanıtlamak için kendi fabrikasında üretilen yaz lastiğini ve lamelli kış lastiğini kullanarak bir dizi kapsamlı firma içi (kapalı) testlerden* hem de JATMA (Japon Otomotiv Üreticileri Birliği) tarafından gerçekleştirilen testlerden ** faydalanmaktadır. Bu testler yaz lastiklerinin yaz koşullarında daha kısa fren mesafesi, daha düşük yakıt tüketimi, daha konforlu sürüş gibi bir dizi avantaja sahip olduğunu göstermektedir.