ABD’de ev fiyatına satılık ada! Sadece tek şart var...

ABD’de ev fiyatına satılık ada! Sadece tek şart var...

ABD'nin kuzeydoğu kıyısında bulunan Ducks Ledges adlı ada 399 bin dolara satışa çıkarıldı. Adayı satın almak isteyenlerin burada bir gece geçirmesi gerekiyor.

ABD'nin Maine eyaleti yakınında bulunan Ducks Ledges adlı ada satışa çıkarıldı. Nispeten uygun fiyatıyla dikkat çeken 1,5 dönümlük adanın fiyatı 399 bin dolar (yaklaşık 6,8 milyon lira) olarak belirlendi. Adanın üzerinde aynı zamanda yeni sahibini bekleyen bir ev de yer alıyor.

Duck Ledges adasının sahibi ve satışından sorumlu emlakçı Billy Milliken,Maine'den tekneyle 10 dakika uzaklıkta olduğunu belirterek, "Ada şehirdeki gürültü ve ışık kirliliğinden uzakta. Burada, geceleri hava karanlık ve güzel olur" dedi.

ABD’de bir ada üzerindeki ev ile birlikte satışa çıkarıldı: Fiyatı 399 bin dolar - 5

'Adayı satın almak isteyenlerin burada bir gece geçirmesi gerekiyor'

2007'den beri adanın sahibi olan Milliken, potansiyel alıcıların istediği 399 bin dolarlık fiyatı karşılamalarının yanı sıra bir şartı daha olduğunu söyledi. Milliken, "Adayı satın almak isteyenlerin burada bir gece geçirmesini istiyorum. Bunun nedeni ise yeni sahibinin adanın güzel manzarasının değerini anlaması, ama aynı zamanda burada karşılaşacağı zorluklarla uğraşmaya istekli olmalı

ABD’de bir ada üzerindeki ev ile birlikte satışa çıkarıldı: Fiyatı 399 bin dolar - 4