Kamu bankası yeni yıl kampanyasını patlattı! 2 milyon TL konut kredisine 120 ay vade! İşte aylık taksit tutarı

Kamu bankası yeni yıl kampanyasını patlattı! 2 milyon TL konut kredisine 120 ay vade! İşte aylık taksit tutarı

Ziraat Bankası, 2023 yılının son fırsat kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere müjdeyi verdi. Peki kamu bankasının özel bir kredi fırsatında neler var?

Konut sahibi olma hayali kuranlara müjde kamu bankası olan Ziraat'ten geldi. Yılın son kampanyası ile özel bir kredi fırsatını duyuran banka, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

2 MİLYON TL'YE KADAR KONUT KREDİSİ PAKETİ

Ziraat Bankası, 2 milyon TL'ye kadar olan konut kredisi paketini %3,89 faiz oranıyla ve 120 aya kadar vadeli olarak sunarak, ev sahibi olmak isteyenlere uygun bir finansman fırsatı sağlıyor.

ORTAKLAŞA KONUT ALIMI

Ziraat Bankası'nın konut kredisi kampanyası için yaptığı açıklama şöyle:

"Ortak Konut Kredimize hemen başvurun, birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlarda taksitleri kolayca ödeme imkânlarından yararlanın.

Özellikleri

Düzenli geliri bulunan en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelerek konut alımları kredilendirilebilmektedir.

Ortaklardan biri, birkaçı ya da tümüne kullandırılabilmektedir.

Kredi tutarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre belirlenmektedir.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

0x0-kamu-bankasindan-yilbasi-kampanyasi-2-milyon-tl-konut-kredisi-120-ay-vadeli-olarak-alinacak-aylik-taksit-tutar-1703503647055.webp

KONUT KREDİSİ FAİZİ VE GERİ ÖDEME HESAPLAMASI

Ziraat Bankası, konut sahibi olmak isteyenlere avantajlı bir kredi paketi sunuyor. Bankanın 2 milyon TL kredi paketi, %3,89 faiz oranıyla ve 120 aya kadar vadeli olarak tasarlandı. Ancak, bu paket sadece bireysel değil, aynı zamanda ortak konut kredisi çekmek isteyenlere de hitap ediyor. Ortak konut kredisi paketi, 5 kişiye kadar ortak ödeme yapma imkanı sunarak konut sahibi olmayı daha erişilebilir kılıyor.