Manisa'da Bakan ve Yetkililer Sosyal Mesafeyi Korumadılar

Manisa'da Bakan ve Yetkililer Sosyal Mesafeyi Korumadılar

Manisa'da Covid-19 hastalığının kol gezdiği günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanının Manisa'ya gelip inceleme yapmasına çok sayıda vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İlimizde Çeşitli İncelemelerde Bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, Vali Ahmet Deniz, Bakan Yardımcıları Mehmet Emin Birpınar, Fatma Varank, Manisa Milletvekilleri ve protokol üyeleriyle birlikte kentsel dönüşüm başlatılacak mahalleler, Ulucami ve Akgedik TOKİ’de incelemelerde bulundu.

Manisa’da Kentsel Dönüşüm Ofisi kurularak kentsel dönüşüm projesinin başlatılacağı Gediz, Bayındırlık, Kocatepe, İshakçelebi ve Dilşikar Mahalleleri ile Millet Bahçesi projesinin hayata geçirileceği Ulucami bölgesinde incelemelerde bulunan Bakan Kurum, Mevlevihane’yi de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Kurum daha sonra Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesinde yapılan sosyal tesis ve konutlarda da incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Bakan ve yetkililerin sosyal mesafeyi korumadıkları bu fotoğraflarda görüldü.Bazı vatandaşların  Covid-19 hastalığın kol gezdiği bu günlerde böyle bir ziyaretin yanlış olduğunu söyleyen tepkili vatandaşlar sanki bir çözüm yolu bulundu dediler.Yıllardan beri bir türlü imar verilmeyen çok sayıda merkeze bağlı olan mahalleler var gelin ilk önce bu mahallelerin imar işlerini çözün dediler.

İlimizde ki ziyaretleri kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamlarında ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, daha sonra Manisa’dan ayrıldı.