Peşinatsız ev almak fırsatları

Peşinatsız ev almak fırsatları

Ev satın almak, genç yaşlı herkesin hayalini süsleyen bir konudur. Bununla birlikte özellikle orta ve alt gelir gurubunda olan kişilerin, yüksek maliyetli evleri satın alabilmeleri pek mümkün olamıyor. Konut kredisi gibi yöntemler, hem belirli bir peşinatın olmasını zorunlu kılıyor ve hem de artan ödeme oranları ve faiz miktarı nedeniyle, ek bir yük oluşturuyor.

Faiz oranlarının evin gerçek değerinin çok üzerinde ödeme yapmayı gerektirmesi, aynı zamanda pahalıya alınmış bir gayrimenkul anlamına da geliyor. Peşinatsız ev fırsatları, Birevim’ in eşsiz sistemiyle her gelir grubundan kişinin hayallerini gerçekleştiriyor. Az miktarda tasarruf yapabilen alt gelir grubuna dahil bir kişi, Birevim fırsatlarıyla, peşinatsız bir şekilde ev satın alabiliyor.

Faizsiz Taksitle Ev Satın Almak

Aylık taksitler halinde ve tamamen müşterinin kendisinin belirlediği miktarla, kolayca bir ev sahibi olabilmenizi sağlıyor. Elbette bunun için Birevim tasarruf seçeneklerinden bir tanesine dahil olmanız gerekiyor. Faizsiz taksitle ev satın almak için, öncelikle ne kadarlık bir ev almak istediğinizi belirliyorsunuz. Bunun ardından evi nerede satın almak istediğiniz belirliyorsunuz.

Son olarak aylık ödeyebileceğiniz taksit miktarını belirliyorsunuz. Bu aşamadan sonra, sizinle benzer ödeme gücüne sahip kişilerden oluşan bir gruba dahil oluyorsunuz. Noter huzurunda gerçekleştirilen bir çekilişle, grup içerisinde ev teslimi sıranızı belirliyorsunuz. Değişmeyen aylık taksit ödemelerinizi gerçekleştirerek evinizi teslim alabiliyorsunuz.

Peşinatsız Ev Satın Almak

Birevim tasarruf seçenekleri içerisinde, peşinatlı ev fırsatları olduğu gibi, peşinatsız ev almak içinde çeşitli fırsatlar bulunuyor. Peşinat, ara ödeme, aylık taksit tutarları gibi konular, tamamen müşterilerin kendi kararları doğrultusunda gerçekleşiyor. Borcunu daha önce bitirmek isteyen ve buna gücü olan kişiler, peşinat ve ara ödeme gerçekleştirebiliyor.

Yapılan tüm ödemeler, toplam borç üzerinden düşülerek, kalan borcun vadesi kısalıyor. Farklı gelir grubunda bulunan ve benzer gelir grubundaki kişilerle eşleştirilenler, istedikleri daha yüksek fiyatlı evleri satın alabiliyor. Oluşturulan gruplar, benzer ödeme koşullarına sahip kişilerden oluşuyor. Bu sayede oluşan birikimde buna göre evlerin satın alınmasını sağlıyor. Birevim’ le peşinatsız ve taksitle ev satın alabilmek, artık hayal olmaktan çıkıyor.

https://www.birevim.com/

https://www.birevim.com/pesinatsiz-ev.html