TOKİ'den bayram sonrası için dev kampanya! 1000 TL taksitle ev...

TOKİ'den bayram sonrası için dev kampanya! 1000 TL taksitle ev...

TOKİ, Kurban Bayramının ardından büyük bir kampanya hazırlığında. 2+1 ve 3+1 konutların, bayram sonrası sadece 1000 TL taksitle satılacağı konuşuluyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni konut kampanyalarıyla ilgi odağı oldu. TOKİ'nin sunacağı yeni konut kampanyaları, ev sahibi olmak isteyenlere ucuza ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

KAMPANYANIN HANGİ İLLERDE OLACAĞI VE BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU

TOKİ’nin yeni kampanyası kapsamında 2+1 ve 3+1 konutlar ayda sadece 1000 TL taksitle sahibini bekliyor. TOKİ, yeni konut kampanyasının başlayacağı illeri açıkladı. Başvuru tarihleri de belli oldu. İşte merak edilen tüm detaylar…

TOKİ'den ev sahibi olma hayali kuranlara büyük kampanya geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bayram sonrasında yepyeni konut projelerine başlıyor. 81 ilde başlayacak olan yeni konut projeleri vatandaşa ucuz ev sahibi olma fırsatı sunacak. Son dönemlerde fahiş düzeye ulaşan ev fiyatları nedeniyle konut alamayan vatandaşlar TOKİ'nin bu kampanyası sayesinde ayda 1000 TL taksit ödeyerek ev sahibi olma imkanı yakalayacak. Toki'nin yeni fırsatları açıklandı. Bu kampanya ile birlikte milyonlarca vatandaş ev alacak. Peki, TOKİ projeleri hangi illerde başlıyor? 

TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, vatandaşı ucuz ev fırsatları sunmaya devam ediyor. TOKİ'den birçok ilde yeni projeler geliyor. Bugün de yeni bir kampanya duyurusu daha açıklandı. 3 Temmuz 2023 tarihinde TOKİ’nin yeni ucuz ev kampanyasına başvurular alınacak. Başvuruların son tarihi ise 7 Temmuz 2023 olarak duyuruldu. Sadece 1000 TL ödeyerek ev sahibi olma imkanı yakalamak isteyenler proje kurallarına hemen katılabilir. TOKİ’nin yeni projesinin kura çekimi ise 13 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

KURA SİZE ÇIKMAZSA PARA İADESİ YAPILACAK

TOKİ’nin yeni konut projesinin adresi de belli oldu. Bu defa yeni konut projesi için Çorum tercih edildi. Çorum'da ucuz ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ'nin bu projesine başvuru yapabilir. Başvurular 3 Temmuz 2023 tarihinde Yani bayramdan hemen sonra başlıyor. Başvuru işlemlerinin 7 Temmuz'da sona ereceği duyuruldu. 1000 TL'lik başvuru ücretini yatıranlar 13 Temmuz'da yapılacak olan kura çekimine doğrudan katılabilecek. Kura çekimi sonucunda ev size çıkmazsa bin TL'lik başvuru ücreti de iade edilecek.

YEDEK HAK SAHİPLERİ İÇİN SÖZLEŞME İMZA TARİHLERİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri yapılmaya devam ediyor. Çorum'da başlayacak olan proje ile ilgili detaylar paylaşıldı. Asil hak sahipleri için sözleşme imzalama tarihleri 20 Temmuz 2023 ve 21 Temmuz 2023 tarihleri olarak belirlendi. Yedek hak sahipleri için sözleşme imzalama tarihleri ise 26-27 Temmuz 2023 olarak belirlendi.

ÇORUM TOKİ PROJESİ İÇİN DETAYLAR

Çorum TOKİ projesi ile ilgili detaylar da verildi. Yapılacak olan yeni konutların brüt alanlarının 65,1 metrekare olduğu belirtilirken et alanların ise 40 ila 46 metrekare aralığında olacağı bildirildi. TOKİ Çorum konut projesinde konut fiyatları ise 402.723 TL ile 481.487 TL arasında değişecek.

TOKİ Çorum 2023 Konut Projesi kapsamında Peşinat miktarı ise %10 olarak belirlendi. Yani bu durumda 40.000 TL ile 48.000 arasında bir peşinat ödemek gerekecek.

Çorum'da yapılacak olan konut projesinde vade sayısı 180 ay olarak belirlendi. Aylık taksit tutarından ise 2013 TL ile 2.407 TL arasında değişeceği öğrenildi.