Vakıfbank, 1 milyonluk daireleri 200 bin TL'ye bırakıyor! Şaka değil Ronaldo...

Vakıfbank, 1 milyonluk daireleri 200 bin TL'ye bırakıyor! Şaka değil Ronaldo...

Vakıfbank'tan emlak piyasasını tepe taklak edecek kampanya geldi. 1 milyonluk daireler sadece 200 bin liraya bırakılıyor.

Vakıfbank, emlak piyasasında çığır açan bir kampanya için düğmeye bastı. 1 milyon TL değerindeki 2+1 daireler inanılmaz fiyatlarla satışa çıkarıldı.

1 MİLYONLUK DAİRE 200 BİN TL

Vakıfbank, piyasa değeri 1 milyon TL'nin üzerinde olan 125 metrekarelik 2+1 daireleri, sürpriz bir şekilde sadece 200 bin TL'ye satışa çıkardı. 

120 AY VADEYLE EV SAHİBİ OLUN

Vakıfbank'ın başlattığı kampanyada, daireler için iki ödeme seçeneği var. İster peşin 200.000 TL ödeyerek bu imkandan yararlanabilir ister bankanın avantajlı konut kredisi seçeneklerini kullanarak 120 ay vadeyle ev sahibi olabilirsiniz.

Kredi kullanımında, 40 bin TL peşinatla geri kalanı ayda sadece 2.712 TL taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Üstelik, kredi faiz oranları yüzde 1,36 gibi oldukça cazip bir seviyede belirlenmiş durumda.

İCRALIK DAİRELER

Satışa sunulan bu daireler, Vakıfbank tarafından icra yoluyla satışa çıkarılmış olup, her biri 125 metrekare brüt kullanım alanına sahip. Ayrıca her dairede geniş bir teras alanı bulunuyor. Bağımsız bölüm olarak tanımlanan daireler, antre, mutfak, banyo, WC, salon, iki oda ve teras bölümlerinden oluşuyor. Binanın dış cephesi akrilik boyalı ve modern ısıtma sistemleriyle donatılmış.

İlgilenenler, Vakıfbank İntengo sayfası linkini kullanarak bu eşsiz fırsatın detaylarını inceleyebilirler.

vakifbank-satilik-emlak-ilani-1-yzkb.webp

Bu ilana teklif vermek veya diğer tüm detayları görüntülemek için bu linki kopyalayıp aratınız; https://vakifbank.intengo.com/gm-details.intengo?gayrimenkulId=17219&cid=441737#118321