Çiftlik Bank vurguncusuna cezaevinde biber gazıyla müdahale

Çiftlik Bank vurguncusuna cezaevinde biber gazıyla müdahale

Çiftlik Bank vurgunu nedeniyle her yerde aranan Mehmet Aydın'ın Uruguay'daki sağ kolu Osman Naim Kaya, Türkiye'ye iade edilmek için konulduğu cezaevinde kavgaya karıştı. 'Yüksek profilli' suçlularla birlikte arkadaşlık kurduğu belirtilen Kaya'nın kavgada biber gazı ile etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Hurriyet.com.tr'nin özel haberine göre, İtalyan mafyasının bir üyesiyle bir gardiyan arasında başladığı belirtilen kavga şöyle gelişti:

İtalyan mahkum, elinde gördüğü sigarayı kendisine vermesini isteyen gardiyanın yüzüne sigara dumanını üfledi. Mahkumla tartışmaya başlayan gardiyan söz konusu mafya üyesinin saldırısına uğradı.
Osman Naim Kaya'nın da içinde bulunduğu 'yüksek profilli' suçlu grubuna yemek götürdüğü belirtilen mahkumun saldırısına uğrayan gardiyan baygınlık geçirdi. Mahkumların kavga etmekten vazgeçmemesi üzerine cezaevi polisi olaya müdahale ederek biber gazıyla mahkumları etkisiz hale getirdi.

Osman Naim Kaya, Türkiye'de milyonlarca liralık yolsuzluk yaparak Uruguay'a kaçan ve oradan da Brezilya'ya kaçtığı düşünülen Mehmet Aydın'ın ülkeye getirdiği yüklü miktarda parayı kendi üzerinden aklamakla suçlanıyor.